Marcaje

Brigada ciudată

Nume alternative: Brigada ciudată

Joc de brigadă ciudat pentru căutătorii de aventură.

Studio Rebellion Developments este creatorul și editorul în același timp, introducând noul său produs de jocuri. Jocul său de echipă Strange Brigade se bazează pe aventuri cu elemente ale unui shooter. Se bazează pe o poveste fantastică despre vânătorii de comori cu toate circumstanțele însoțitoare. Acțiunea are loc de la o terță parte, iar echipa poate fi simultan până la 4 participanți. Joaca jocul Brigada ciudata va fi pe astfel de platforme:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox One

Introduceți blestemul vechi.

Eroi de evenimente sunt trimise pe teritoriile nedezvoltate ale Imperiului Britanic. Acest lucru se întâmplă în anii 30 ai secolului trecut, iar chiar demo-ul este cunoscut ca un cinematograf al acelor ani. Se pare că vizionați cu adevărat un film de aventură sau un știri, unde sunt documentate evenimente importante ale expediției.

Descărcați Brigada ciudată poate fi din anul 2018, când este planificată lansarea sa. În plus, compania promite tuturor celor care se abonează la știri să trimită gratuit copii de joc în ziua eliberării. Cei a căror imaginație sălbatică este dus în momente în care aventurierii cu o echipă coerentă au căutat artefacte străvechi vor fi încântați de noua jucărie. Există tot ce excitează mințile agitate ale călătorilor căzuți:

  • Imagini pictate din fauna sălbatică
  • Ruinele încântătoare pline de bijuterii
  • Curse antice
  • Hieroglife de călătorie
  • Înțelegere
  • Atacuri ale mumiei rebele
  • Battles colorate

Acest lucru este într-adevăr afișat în complot și nu veți fi un observator inactiv al exploatărilor celorlalți, dar voi însuți veți reuși să le îndepliniți pe toți.

După ce arheologii au descoperit locația vechiului mormânt, unde este îngropat un artefact misterios, care a fost căutat de mulți ani. În adâncimile junglei impenetrabile, se adunase un detașament special, adunat de la reprezentanții diferitelor profesii, pentru a face expediția cea mai fructuoasă. Fiecare participant are cunoștințe și abilități unice, deține un anumit set de instrumente și arme. În mod natural, ei au beneficiat de o pregătire specială, iar în caz de situație critică ei vor putea să lucreze împreună, dar fiecare în funcție de talentul său. Deși există patru participanți în grup, pot fi mai puține dacă doriți. Cu toate acestea, dacă decideți că veți face față sarcinii în sine, mergeți singuri la groapă, dar eficacitatea și șansele de a supraviețui vor scădea semnificativ.

Începând cu brigada ciudată pentru a juca, veți găsi un zbor pe un dirijabil. Când te afli în punctul potrivit, ateriza cu parașute. Din acest moment începe cel mai interesant. Trebuie să explorați toate colțurile ascunse ale zonei în căutare de sfaturi despre cum să găsiți principalul artefact misterios.

Ancient pentru a-l ascunde, nu doar plasat într-una din peșterile îndepărtate, dar, de asemenea, apărat de un blestem întunecat. Acum, el este păzit de o armată de creaturi mitologice conduse de regina vrăjitoare egipteană. Este necesar să trecem linia a ceea ce este permis, cum se ridică armata morților din praf și ruine. Părăsește criptele confortabile pentru a distruge insolentul, care a decis să-și invadeze altarul.

B Brigadă Ciudată veți întâlni mumii, zeități egiptene precum Anubis și alte creaturi. În așteptare, ai reînviat groaza în care să supraviețuiești. Când luptați cu soldații din alte lumi, nu uitați că misiunea este considerată îndeplinită numai în cazul în care se atinge scopul final. Găsiți o relicvă antică și mergeți acasă cu ea.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more