Marcaje

Street Legal Racing Redline

Nume alternative: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - un joc pe calculator. Joc Street Racing juridic: Redline autosimulator reprezentat în genul. Aceasta este o continuare, a doua parte, seria de jocuri Street Legal, lansat în 2003. Această ediție a jocului, la fel ca prima versiune, a incantat fanii din intreaga lume. La urma urmei, doar aici va puteti imagina fiind un mecanic adevărat. Si masina ta depinde în întregime de cunoștințele de structura lor, atât interne, cât și externe.

Pentru o mai bună cunoaștere a consilierii gameplay ați terminat de citit această revizuire și de a vedea Privire de ansamblu asupra jocuri video sunt prezentate pe Internet. Un potoo, puteți descărca deja Street Racing juridic: Redline. Pentru a face acest lucru, principalul lucru pe care a trebuit să descărcați software-ul necesar.

În joc te ca un cetățean obișnuit. Ai cumpara o masina de la un dealer de alegerea ta. Acest lucru este de investiții în primul rând în numerar de bani de pornire, sunt date în mod automat. Și apoi începe partea principală a jocului. Cumpara obiecte motor sau șasiu și de a schimba-le singur. Selectarea pieselor depinde numai de tine. Apoi tyuninguete. Scopul principal - pentru a face masina chic rapidă și aparent imbatabil. Toate înlocuirile se face numai pe bani, care va câștiga curse. Până la urmă, acestea nu sunt doar atât, și, de asemenea, pentru a crește nivelul.

Joc SLRR reprezentat la fel de scumpe ca de formare și de curse. Distanța de formare care aveți nevoie pentru a testa masina, iar apoi poti sa te duci la curse. Cursele au loc pe timp de noapte, ceea ce ar fi străzile erau goale. Există, de asemenea, după-amiază, dar în astfel de cazuri, procesul mai greu pe străzi complet. De asemenea, nu departe de poliție nu deetsya. Dacă le cunosc, nu va fugi, nu oferă gameplay. Ei te vor amenda pe orice. Distanta cursă de fiecare dată noi. Și nu e atât de simplu. De fiecare data cand te uiti pentru un loc nou.

Se joacă Street Racing juridic: Redline masina branduri centre auto reale. Ei respectă în totalitate aceste mașini. Încărcarea, probabil, alte vehicule pentru a înlocui pe cele deja existente.

Joc Street Lega Resing Redline prezintă trei club de curse de stradă, așa-numitele niveluri

• Verde;

• Albastru;

• Red.

Verde - etapa inițială, prima garaj. La început, acest lucru este club, până când ajunge la fața locului de top în acest club.

Albastru - deja un club de senior care se încadrează pentru a câștiga cursa cu cel mai slab călăreț al acestui club.

Red - club de senior. Aici este o oportunitate de a licita masinile lor. Este important aspectul de masina ta. E ca trece printr-un bilet.

Ești un câștigător, dacă ați trecut prin toate cele trei etape. Și în cele din urmă a devenit campion în final, de culoare roșie, club.

Desigur, acest joc va fi ușor pentru cei care cunosc realitatea de echipament de constructii ca profita de ceea ce sau indicatori. Asa ca jucatorii castiga neglijent.

Joc Street juridic 2 se face în grafica de înaltă calitate, cu muzică bună.

Deci, grăbește-te și a devenit cel mai bun de aici, și știu, astfel, lumea auto. Joc grabă Street Lega Resing Redline de download. De succes te joci!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more