Marcaje

Street mafiot

Nume alternative: Street mafiot

Joc Street mafiot - aceasta este șansa ta de a deveni cel mai mare și cel mai cunoscut lumii interlope gangster din oraș, pe care nimeni nu a văzut vreodată! Dar mai întâi trebuie să înceapă cu infracțiuni minore și încet face drumul lor spre partea de sus ...

Puteți începe călătoria dumneavoastră în joc Street mafiot on-line de a începe ca un tânăr ex-deținut care are doar a fost eliberat din închisoare. Ai 1.000 dolari pe care ați reușit să păstreze în închisoare. Timpul petrecut în închisoare, a fost cel mai rău în viața ta: o camera mica, de poliție, care sunt în mod constant cu ochii pe tine. Scopul tau principal Street mafiot on-line este că nu s-au prins din nou la poliție și pentru tine de a deveni cel mai bogat și cel mai influent joc infractorul Street mafiot on-line ! În primul rând, va juca acest joc Street mafiot fără aliați sau prieteni care joc incredibil de complicat. Deci, va trebui să utilizați banii cu înțelepciune, atunci veți obține în cele din urmă respectul pe care o meriti.

Înainte de a juca Street mafiot , asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz; RAM-1GB Placa video - 128MB. Alăturați-vă în joc Street mafiot nu va lua o mulțime de timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați elementul « Joaca acum »; [ _9_]

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. B Selectați elementul « Înregistrare ma și Street mafiot de înregistrare este de peste.

Joc Street mafiot mafia este o strategie bazată pe browser MMO joc. Cu "gangsta" stilul său unic grafic combinat cu imaginea grafică originală, veți Street mafiot juca și plonjați în atmosfera unică a lumii interlope. Variind de la pistolar singuratic sărac în stradă, jucatorul poate crește și dezvolta propria rețea de metrou.

Trebuie să dezvolte propriile economii în Street mafiot on-line pentru a deveni un milionar. Dacă aveți de milioane, vă puteți construi fabrici, și, astfel, poate produce tot ce ai nevoie - masini, arme sau rasa de câine. Puteți fi proprietarul unui bar sau chiar un joc proxenet Street mafiot . Și, dacă doriți, puteți specula doar cu privire la prețurile de pe piață și de control - cumpără ieftin și vinde scump.

Când ai suficientă experiență în joc Street mafiot , va fi capabil de a învinge inamicii. Dar fii atent - poliția sunt peste tot și puteți ajunge la închisoare. Bine ați venit în lumea Street mafiot on-line , în cazul în care poate fi orice doriți - puteți prinde bandiții dacă polițist poti sa te duci in lume penal sau să fie un om de afaceri bogat, și chiar a crea propria dvs. cu jocuri de cazino reale. Vă puteți petrece timpul pe stradă Street mafiot on-line sau bucura de o băutură în barurile aparținând altor jucători.

Particularitățile de joc Street mafiot on-line cuprinde 38 de modele diferite de pistoale, 23 de stingere a rase de caini, 26 speciale articole, 12 quest-uri, capacitatea de a juca oriunde, oricând, direct prin intermediul browser-ul fără a încărca o cantitate mare de grafică de înaltă calitate, și joc de individ sau echipa Street mafiot [ _3_] on-line .

Dacă faci destul de bine în joc Street mafiot , ai o sansa de a castiga bani virtuali în fiecare zi! În fiecare dimineață veți obține o creștere de ziua precedentă, creșterea a fiecărui jucător este determinată în mod automat, iar dacă sunteți în sus 1,000 lumea ta, veți obține bani virtuali în contul dvs. Street mafiot on-line , care ar putea fi bani reali. La fiecare 3 luni cei mai buni jucători din fiecare țară, în caz global finală au o sansa de a deveni cel mai bun și de a câștiga bani.

 

Street mafiot de înregistrare on-line