Marcaje

Stronghold Kingdoms

Nume alternative: Stronghold Kingdoms

Și Stronghold Kingdoms gras - Joc Company Firefly Studios - jocuri pentru dezvoltatori de renume de linie Stronghold . Dupa ce a petrecut o cantitate enorma de munca, dezvoltatorii au creat un joc foarte valoros, care vor fi evaluate, în calitate de iubitorii de versiunile anterioare, și doar iubitori de jocuri bune multiplayer.

Și grata în joc on-line Stronghold Kingdoms poate în cazul în care computerul îndeplinește cerințele. Și gras Stronghold Kingdoms Online are astfel de cerințe

- Sistem de operare: XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 1 GHz sau mai mare;

- Memorie: 512 MB pentru XP, cel puțin 1 GB pentru Vista / Seven ;

- Video compatibil cu DirectX 9;

- 150 MB spațiu liber pe hard disk;

- Conectarea la Internet.

Următorul pas necesar este de înregistrare în joc Stronghold Kingdoms, , care se face la fel de simplu și ușor de înțeles, astfel că durează doar câteva minute. P egistratsiya Stronghold Kingdoms implică următoarele date de intrare în formularul special pe site-ul de joc:

- Adresa de e-mail;

- Parolă.

De înregistrare Stronghold Kingdoms Online finisaje de a descărca și instala clientul jocului. După instalare, puteți trece direct la joc.

Stronghold Kingdoms joc on-line , care a avut o mulțime de la predecesorii săi, dar există părți modificat semnificativ. În primul rând, modificările au afectat jocurile sfera comerțului, care este acum mult mai realist. Astfel, în diverse tranzacții, rezultatul nu este vizibil imediat, dar după un timp, de la punerea sa în aplicare. Resurse comerciale și de acțiuni poate acum doar cu majuscule. Rămâne un model economic - care produc dispozițiile necesare pentru grădini de plante, a construi ferme și alte facilități care uchuvstvuyut la firma de catering de producție. După producerea toate dispozițiile stocate în hambar, și lemn, piatră și alte resurse se află în depozite.

In Stronghold Kingdoms juca poate fi în căutarea trei cărți: un nivel global, hartă a satului și a hărții castel.

Și grata în joc Stronghold Kingdoms Online cu harta globală este necesară atunci când există o nevoie de a lua orice căutare sau pentru a vizualiza două așezări apropiate, sate, inamice sau unități aliate.

Pe harta a satului, puteți vedea toate clădirile lor, pentru a urmări procesul de viață în sat.

Harta Castle să ne uităm la consolidarea parte, dar nu prevede participarea jucatorului din ceea ce se întâmplă. De exemplu, arăți ca un castel încercarea de a captura trupele inamice, și dacă este necesar, schimba tactica și a apărătorilor purtare.

Toate clădirile sunt construite sumă diferită de timp - de la minute la ore. Fereastră de asistență de cercetare notă poate crește viteza de construcție, dar acest lucru necesită experiență că jucătorul se la niveluri mai ridicate, sau de a investi bani reali în joc.

Jocul are șase tipuri de unitati: de capital n e , țărani, lăncieri, arcasi, spadasini și catapulte. Pentru o mai strânsă cooperare se poate alătura orice facțiune. Numărul maxim de jucători este limitată la 40 in breasla, iar comunicarea are loc fie prin intermediul unui forum special sau prin utilizarea construit în chat.

Și grata în Stronghold Kingdoms va fi deosebit de interesant pentru fanii din părțile anterioare ale jocului legendarul, dar nu numai ei un joc va fi interesant. Iubitorii de jocuri bune vor aprecia noul joc, deoarece am primit o mulțime de îmbunătățiri și upgrade-uri, jocul a ajuns la un nou nivel. A grafica bine concepute în joc vă permite să vă bucurați de lupte medievale, cu detalii uimitoare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more