Marcaje

Atac bruscă

Nume alternative: Atac bruscă

Joc atac brusc - este un shooter multiplayer prima persoană. Atac pe brusc este un joc masiv on-line gratuit, dar, de asemenea, aveți o șansă de a cumpăra bonusuri pentru bani reali.

În înregistrare Sudden Attack este prezentată într-o limbă străină, cum ar fi limba engleză. Inregistreaza-te pe site-ul poți să te joci acest fel:

1. Găsi pe site-ul oficial al jocului.

2. Pe pagina principală a site-ului este situat într-o inscripție mare cerc « Joaca » . Ea clic.

Veți vedea o casetă în care este scris că nu ai contul dvs. - paginile sale pe site-ul și trebuie să vă înregistrați. Completați câmpurile care vor fi oferite.

3. Introduceți căsuța poștală.

4. Repetați o dată Inbox.

5. Apoi, selectați folosind căsuțele că sunteți de acord cu toate acordurile de utilizator și regulile site-ului.

6. Apoi apăsați butonul " Creați un cont ta » .

Din acest moment, utilizatorul te
atac brusc poate considera Online.

Joc atac brusc necesită ca computerul a fost următoarele capacități:

Procesor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( memorie ) : 512 MB.

VRAM (RAM Video): 64MB.

Joaca atac brusc vă puteți în 10 de moduri de joc:

1. Deathmatch. În acest mod, câștigătorul este echipa care primele scoruri numărul de puncte necesare pentru a ucide. Dacă în acest timp, nici una dintre echipe nu se câștigă cantitatea necesară de puncte, atunci câștigă unul în care în acest moment cele mai multe puncte.

2. Distrugere. O echipă a emis o bombă, care trebuie să fie plasate în locul potrivit și a detona. Cealaltă echipă trebuie să se oprească pentru a face acest lucru. În acest mod, există două locuri, unde puteti seta bomba.

3. De control. Două echipe trebuie să captureze și să controleze o la un moment care este indicat pe contorul de timp. Câștigătorul este echipa care are facilitatea de cel mai lung controlate sau ucide echipa de inamic.

4. Capture-Mutare. O echipă trebuie să apuca articolele dvs. și a le muta în altă zonă. Sarcina de echipa a doua pentru a le opri. Sarcina misiunii a considerat că de succes în cazul în care ambele elemente au fost mutate într-o zonă diferită, sau unul a fost distrus, iar celălalt sa mutat.

5. Evenimente speciale. În acest mod, jucătorii pot folosi doar un anumit tip de armă. Câștigătorul este echipa care va înscrie cele mai multe puncte pentru crimele.

6. Sabotaj. Două echipe au pentru a distruge inamicul de bază și captura bombă neutru.

7. Lam. O echipă trebuie să apere împotriva unui alt folosirea armelor lamă. Echipa care atacă arma - o grenadă.

8. Head Hunting. Acest mod este similar cu prima, dar în acest caz, aveți nevoie pentru a trage inamicul în cap altfel bile nu va fi citit.

9. Capete mari. Acest mod este, de asemenea, similar cu primul, numai atunci când uciderea unui dușman capul este mai mare și cel care la împușcat mai puțin.

10. Vampire. În acest caz, toți jucătorii ales unul, și va fi un vampir. Sarcina sa este de a distruge ceilalți jucători, vânători în spatele lui. Sarcina este similar cu vanatori, de care au nevoie pentru a distruge vampir.

In atac brusc te va juca într-o clipă, ca moduri prevazute sunt făcute pentru toate gusturile!

 

Atac bruscă de înregistrare on-line