Marcaje

Suferință

Nume alternative: Suferință

Joc a suferit o mulțime de zgomot a fost făcută cu mult înainte de nașterea sa oficială. În plus, dezvoltatorii au permis chiar ei înșiși pentru a construi propria puii la rangul dintre jocurile cele mai neobișnuite ale viitorului. Din păcate, curele de mare set nu a putut fi atins. Jocul sa dovedit, desigur, nu noi "trendsetter" în arta jocurilor de noroc, dar de calitate și interesant - faptul.

Ahead în suferința așteaptă douăzeci de nivele lungi. Jucători deosebit de atent, după câteva ore de joc se va observa că atacuri monștri (bine, desigur, într-un joc numit Suferința va întâlni monștri, care ar putea pune la îndoială), poate fi văzut un model clar. Ce? Să fie micul nostru secret, iar noi nu zaspoylerim diagrame, și vei avea o șansă de a se testa pe grija. Monsters - întruchiparea a tot mai rău și se confirmă înfiorător orice montare de prezentare trailer video de suferință. Într-adevăr, există ceva pentru a vedea. Inteligență artificială inteligent puse în aplicare în cadrul proiectului, ceea ce face jocul foarte dinamic și atipice. Gamerii vor poraskinut creier în timpul executării de mai multe quest-uri și misiuni.

În suferința trebuie sa joci folosind arsenalul de arme destul de simple. Cu toate acestea, strategia competent va face față perfect cu inamicul, chiar și cu aceste arme, care au fost propuse de către dezvoltatori. Ridică vălul de mister, vă va spune că creatorii proiectului dezvoltat pentru gameri mai multe finaluri majore. Totul va depinde de cum să se comporte în Tork protagonist. Sacrificiu și nemilos maniac conspirație așteptare complet diferite finaluri. Și aceiași jucători care de-a lungul gameplay preferat să ia forma monstru va asista la final destul de neobișnuit.

Pentru jocul a început și va trebui să pre-Suferință descărcare. Cu siguranță, ești un gamer, cu o experiență mare și va trebui să accepte există mai multe trackere torrent adecvate, care conține cele mai bune jocuri ale timpului nostru. Mergând în joc, veti asista la grafica minunat și mare sunet. Și apoi în timpul jocului se confruntă cu efecte interesante. Animații monștri prezentate în PC-ul suferinței și nu spun nimic - a fost un succes.

Separat, câteva cuvinte, aș spune despre gestionarea. Dezvoltatorii au făcut tot posibilul pentru gamerii se simtă confortabil, astfel încât fiecare jucător poate alege stilul de joc în sine pe placul. Pot fi stocate este în orice etapă a jocului, problema este majoritatea membrilor genului horror chinuie multi jucatori, dar în Suferința a fost rezolvată o dată pentru totdeauna.

Pentru fiecare misiune traversat puteți obține bonus suplimentar. Și să vedem ce se întâmplă în jurul în detaliu pentru a ajuta la îndemână cam. În general, proiectul sa dovedit a fi foarte demn, l-ar recomanda pentru tine și prietenii tăi - să se joace împreună o mult mai distractiv.

 

Suferință