Marcaje

Supremația 1914

Nume alternative: Supremația 1914

Joc Supremacy 1914 este un joc de browser gratuit în cazul în care jucătorii devin conducătorii națiunilor puternice din Europa întorsătură periculoasă a secolului. Provocarea lor este de a deveni lider de necontestat în grad înalt continent suveran prin diplomație sau pur și simplu forța brută a armatei sale glorioase Supremacy 1914 on-line. A crea alianțe puternice, construirea economiei și pregăti țara pentru război. Conduce oamenii în luptă și să devină conducătorul Europei Supremacy 1914 on-line .

Înainte de a juca Supremacy 1914, asigurați-vă că computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, card video - 128 MB. Supremacy 1914 de înregistrare nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, alegeți opțiunea "juca pe gratis",

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Introduceți o parolă sigură și repeta;

4. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

5. Scrieți data dumneavoastră de naștere,

6. selectați "Înregistrare".

Vei juca acest joc Supremacy în 1914 și să dezvolte tactici și strategii pentru trupele în mișcare. Jucătorii trebuie să fie foarte atent, ca razboiul nu poate fi întotdeauna declarat, atacurile bruște sunt destul de comune.

Durata de o etapa Supremacy 1914 on-line variază de patru la opt săptămâni. Vei juca pe o hartă în care unitățile de a muta continuu, la fel ca în cele mai multe jocuri de browser. Joc Supremacy 1914 vă oferă cele 30 de țări și adversarii inteligente controlate de computer, modernizarea extensivă a provinciei, resursele comerciale și diplomația! Unități în Supremacy 1914 muta on-line în timp real pe harta istorică.

Joc Supremacy 1914 on-line nici un sunet, dar, probabil, cu jucători descărcări suplimentare ar putea descărca anumite fișiere de muzică . Acest lucru va contribui la creșterea interesului în joc, atunci când vă aflați în Supremacy 1,914 joacă.

În general, Supremacy 1914 linie are trei categorii diferite de resurse, care sunt necesare pentru supraviețuirea oamenilor europene: produse alimentare, materiale de constructii si energie. Din fericire, toate aceste resurse sunt disponibile pe teritoriul european. La începutul mandatului dumneavoastră în calitate de guvernator al țării, bunurile tale vor fi compus din 12 provincii. Fiecare provincie Supremacy 1914 on-line are un accent pe o singură resursă, care este produsă în cantități mari pentru a fi împărtășite în întreaga țară.

Joc Supremacy 1914 are, de asemenea, fabrici. În cazul în care provincia a fost actualizat cu muncitori, el este capabil de a produce tehnologie de arme avansate in functie de upgrade-ul de plante. Acestea permit utilizarea unor strategii avansate și sunt esențiale pentru desfășurarea ulterioară a jocului. De producție în joc Supremacy 1914 depinde de fabrica, timpul necesar pentru plante pentru a ajunge la un anumit nivel.

Interfață Supremacy 1914 on-line nu este perfect, dar unele neajunsuri pot fi eliminate suficient pentru a avea un pic de răbdare și dorința de a juca acest joc Supremacy 1914.

Toate progresele înregistrate de joc Supremacy 1,914 puncte de rating online, estimate care contribuie la eroul tău. Există un număr de grade voi câștiga pe drum, și aceste clase sunt folosite pentru a te distinge de la alți jucători, sunt un simbol de competențe și experiență în joc Supremacy 1914 [tale _3_] on-line .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more