Marcaje

Supreme Commander

Nume alternative: Supreme Commander

Joc Supreme Commander este un joc de calculator care a fost dezvoltat în genul strategiei. Acțiuni în joc să aibă loc în timp real.

Aici veti plonja în haos în zilele în care a încetat din lume de a exista pe pământ.

Joc Supreme Commander descărca gratuit de pe toate site-urile care oferă acest acces. Supriya Commander puteți descărca prin intermediul torrent.

În Supreme Commander va juca în timpul căderii Imperiului Pământului, atunci când totul a început să domnească haosul.

Înainte de a începe să joace, să ia o privire despre jocul Supreme Commander video. Acesta va dezvălui toate caracteristicile de joc vă introduce în joc facțiuni, arme și resurse în joc Supreme Commander

În calculator jocul Supreme Commander, există trei facțiuni:

1. Cybran - oameni-simbioți. Liderul lor, care le-a inventat, să se străduiască să-i elibereze de la atacul constant și subordonare.

2. EON - este o fracțiune care nu aparține pamantenii, dar ei caută să ajute oamenii și sunt de partea lor. Rasa lor a fost distrus de către Imperiul beligerante. Scopul lor este că toți oamenii au luat ideologia lor. Cei care vor rezista respingerea de ideologie și a ordonat să fie distruse.

3. OFZ (United Federația pământeni) - aceasta este o fracțiune comună, care include numai oamenii. Ei caută să unească toate persoanele care ar trebui să conduc pe pământ. Armele lor - aceasta tancuri, artilerie și tunuri. Apărarea lor este la fel ca acum.

Joc Supreme Commander în care există șase misiuni pentru fiecare facțiune. Cu toate acestea, fiecare misiune poate fi consumatoare de timp. Scopul principal al jocului este de a capta întregul echipament militar.

SC joc în care veți utiliza următoarele tipuri de echipamente și forța de protecție

1) Land. Acesta include: tancuri ușoare și grele, unități de artilerie de telefonie mobilă, precum și de cercetași robopehota, generatoare de scuturi mobile.

2) Air - o gunships, luptatori, bombardiere, transporturi, avioane de spionaj.

3) tehnologie de apă, amfibieni - submarine strategice și tactice, crucișătoare, nave de război, distrugătoare, nave de informații și contrainformații.

4) aparate fixe, de apărare, instalații de apărare, mine cu rachete strategice și tactice, cu rază lungă de artilerie.

Există mai multe tipuri de resurse în joc Supreme Commander:

1) Matter - o resursă care este esențială pentru dezvoltare.

2) Energie - o resursă, a cărei valoare este foarte importantă pentru dezvoltarea de unități.

Cu fiecare nivel se va debloca elemente noi pentru a ajuta la personajele tale castiga experienta.

Unități de dvs. pot obține, de asemenea, puncte de experiență, după distrugerea dușmani. Această experiență va consolida personajele armura.

Jocul are, de asemenea, abilități unice, care sunt disponibile numai pentru anumite realizări.

Jocul Supreme Commander chat-ul integrat, datorită care puteți discuta cu alți jucători.

Imaginați-vă adevaratul erou al jocului Supreme Commander și du-te la scopul lor. Urmați misiunea, de a comunica cu prietenii și având doar un moment bun.

 

Supreme Commander