Marcaje

Survarium

Nume alternative: Survarium

Joc Survarium - gratuit multiplayer first-person shooter care aduce utilizatorilor în viitor necunoscut. Te afli într-un timp confuze scadență, în lume, după dezastrul ecologic. Motivele pentru necunoscut acestuia. Dar rezultatele sunt acolo. Anomalii apar că nu știu ce se întâmplă în jurul animalelor ataca cu disperare complexe industriale și alte obiecte să se comporte ca plantele nebun și păsări de curte germina fără precedent prin grosimea de asfalt și beton. Oraș înconjurat de un inel dens de păduri de nepătruns, care sunt, de asemenea, încercarea de a obține pe teritoriul locuit de oameni. În timp ce toate procesele de la un ritm incredibil. Oamenii de stiinta intr-o panică, pentru că nimeni nu știe cum de a opri astfel de haos. Omul devine din ce în ce mai greu să supraviețuiască în anarhia care a urmat. Ce te astepti de persoane care au căzut într-o panică dacă se pot adapta la viata intr-un mediu nou - afla tot ce se poate, începe să joace Survarium.

Usa se deschide într-un univers fantastic de înregistrare Survarium. Trebuie să creați un cont, și apoi activați-l, făcând clic pe link-ul special, care are scrisorii trimise de către administrația. Completați formularul de înregistrare nevoie de următoarele domenii: numele de utilizator, adresa de e-mail (se repetă în următoarea linie), parola (cu confirmare), fusul orar, data nașterii, numele țării. Câmpurile obligatorii cu un asterisc sunt marcate. Dar nu fi leneș și să furnizeze informații complete. În confirmarea de înregistrare trebuie să fie introduse într-un anumit cod de câmp din imagine. Și, în cele din urmă de acord obligatoriu cu regulile de pe forum.

Allow Survarium juca configurația calculatorului trebuie să îndeplinească următorii parametri: sistem de operare Windows XP/Vista/7/8; DirectX placa de sunet compatibila, placa grafica Nvidia GeForce 8800 512 MB și versiuni mai mari ale DirectX putere medie de procesor, nu mai puțin de 2 GB de RAM și o conexiune la Internet de 64 KB \ s și mai mult; 10. Nevoie pentru a controla tastatura și mouse-ul.

După ce a transportat-o ​​lume fantastică, să fie capabil de a juca Survarium liber, dar pentru a reuși ai nevoie de o anumită cantitate de cunoștințe. Să luăm în considerare seria de caracteristici de design jocuri Vostok. Va fi dat alegerea de moduri:

1. PVP (joc de echipă)

2. PVE (joc gratuit)

3. Co-op (joc de cooperare).

Practic, gameplay-ul este format din atacuri. Veți efectua diferite misiuni, care va necesita echipament adecvat. Aveți grijă de armura decent, tu nu vrei să strice treaba. Fiecare zi va trebui să distrugă mutanti plictisitor, precum și pentru a face față concurenți, fără milă le omoare. Toți locuitorii universului - sau vagabonzi săraci au fost în trecut, cetățenii obișnuiți ai planetei, sau jefuitori disperate, care au decis că au avut nimic de pierdut, sau reprezentanți confuze armate dată puternice lăsat singur cu un caracter rebel. Și toate acestea sunt în căutarea de adăpost în noua lume acerbă. Jucătorii găsi felul lor, și sunt grupate caute în comun adăpost pentru ei înșiși. Creat tabără întreg. Să se simtă confortabil în tabăra lui va avea nevoie de resurse diferite. Va produce nu doar artefacte, ci și hrană, apă, medicamente, precum și benzina de stocare. Cesiune încheiat cu succes sporește credibilitatea. În plus, astfel încât să câștigați bani.

Pentru a putea supraviețui în Survarium on-line , ai nevoie de o pregătire adecvată de luptă, strategie ales în mod corespunzător, capacitatea de a aplica la timp, corect și cel mai important, medicamente accesibile. Creste-ti sansele de competențe și acțiuni sub acoperire. Există un ham, care este capabil de a te face invizibil la inamic. Dar în primul rând, este necesar să învețe să utilizeze.

Joc Survarium oferă utilizatorului de a încerca pe roluri, cum ar fi Scout, Archer, artefacte Hunter, Stalker, Punisher, Bruiser. Alegeți ceea ce place cel mai mult să se întâlnească și du-te la o aventura de neuitat. În timpul jocului Suck neobosit erou, creșterea performanțelor sale. Principalii parametri sunt: ​​sănătate, greutate, de energie, de mascare, de protecție, de izolare, de oxigen.

Ești capabil să se adapteze la condiții extreme și a devenit un erou al timpurilor moderne? Aceasta depinde de perseverenta si puterea de caracterul tău! Încercați să-l! Și vă pot duce întotdeauna noroc doamnă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more