Marcaje

Taern

Nume alternative: Taern

Taern Game este un joc de calculator interesant, care este plin de diverse quest-uri. Acest joc este considerat a fi, joc dinamic multiplayer, care a fost dezvoltat în genul de RPG.

În joc, veți întâlni Taern online, cu acest sistem de luptă tactice.

Joc Pride Taerna înregistrare este disponibil numai pentru acei utilizatori care au un plin de optsprezece ani. Vă puteți înregistra în joc Pride Taerna dacă selectați

  1. Adresa ta de e-mail.
  2. Parola unic.
  3. Data de naștere.

În joc poți să te joci Taern clasa selectată. Cu unele dintre ele puteți explora în această revizuire:

  1. Arcași - o clasă care știe cum să atace de la distanță. Aceasta poate provoca leziuni fizice grave. De asemenea, această clasă are o mare vitalitate.
  2. Shaman. Voodoo - pe care o folosesc oamenii slabi pentru propriul lor beneficiu. Aceasta clasa calatoreste in jurul lumii. Acest Shaman calculează pe vrăjmașii voștri la distanțe lungi.
  3. Barbarian - o clasă care are un atac puternic. El este foarte puternic de la distanță mică. El în putere inferior tuturor celorlalte categorii.

Joc Pride Taerna vă okuet a lumii pitoresc, cu păduri dese uriașe și lacurile pitorești.

Joc Pride Taerna juca vei fi pe partea de unul dintre imperii: Clopote sau Taera.

Clopote Empire atacat Empire Taera. Au ars domeniul local, jefuit și a ajuns în capitala cetății regal Korelamon.

Armată Taernskaya a decis să se confrunte cu dușmani cu mândrie și condus de regele Kandel a venit la luptă. Din păcate, au pierdut, iar regele a căzut în luptă Kandel.

Acum, nimic nu mai poate opri crud Empire Clopote. Toate în jurul focului a început să ardă. Aproape toți au murit și cei care au supraviețuit s-au gândit cum să scape, mai degrabă decât să continue lupta. Din acel moment a început marea evadare la ocean.

Joaca jocul Pride Taerna vrei, începând cu rămășițele rudelor sale. Trebuie să rătăcească foarte mult timp, dar te în oraș, unde puteți găsi refugiu. Dar relaxați-vă acolo și nu vei reuși. Vă va aștepta o nouă luptă.

Joc Pride Taerna online, trebuie mai întâi să alegeți un personaj. După ce ați selectat un caracter, veți lua ceasul este în război.

Trebuie să salvați pier acum o țară care a fost odată o țară frumoasă înfloritoare.

Oferind lupte incitante turn-based. Puteți lupta este cea cu asistentul cel mai loial sau cu un grup mare de soldati disperate.

Aici veți întâlni o poveste fascinantă, și peisaje perfect pictat care distinge acest joc de restul.

Cel mai interesant și incitant lucru este că personajele nu doar să urmați pașii care au fost inventate de către dezvoltatori. Să trăiască o viață reală, împreună cu toate personajele. Aveți posibilitatea de a alege în joc: de a fi personajul negativ, un asasin și instantaneu atinge toate obiectivele lor sau să urmeze calea de cavaler nobil.

Joc Pride Taerna on-line a câștigat un mare succes datorită gameplay, caractere și alte caracteristici!

 

De înregistrare on-line Taern