Marcaje

Talking Tom Time Rush

Nume alternative:

Talking Tom Time Rush joc pentru platforme mobile în care o vei întâlni pe faimosul pisic vorbitor pe nume Tom. Grafica incredibilă în stil de desene animate va încânta toți jucătorii. Vocea care acționează în jocurile cu acest personaj este întotdeauna excelentă, iar muzica nu va lăsa pe nimeni indiferent.

În joc îl vei întâlni nu numai pe Tom, ci și pe toți prietenii lui:

  • Angela
  • Henka
  • Ginger
  • Bekku

Vino cu ei pe toți într-o călătorie captivantă prin lumi magice.

Acest eveniment nu a fost planificat în avans, așa că sunt multe surprize pregătite pentru tine.

În timpul poveștii, un grup de prieteni găsește Poarta Magică. Ca urmare a unui eveniment neprevăzut, au pornit în căutarea pietrelor prețioase prin lumi incredibile într-o aventură.

În timpul călătoriei, personajele principale vor lua parte la urmăriri și vor întâlni noi prieteni.

Înainte de a începe jocul, nu va fi de prisos să finalizați un tutorial. Controalele de aici nu sunt dificile, dar dacă jucați jocuri de acest gen pentru prima dată, acest lucru nu vă va răni.

Înainte de cursă, vei avea ocazia să-ți alegi pe oricare dintre prietenii tăi nedespărțiți și să depășești distanța cu el. Oricare dintre personaje este disponibil din primele minute ale jocului, nu este nevoie să pierzi timpul pentru a-l debloca, trebuie doar să faci o alegere și să începi să joci Talking Tom Time Rush.

Fiecare lume nouă este diferită de cele anterioare. Peste tot vor exista noi dușmani care vor încerca să te oprească și diferite tipuri de obstacole față de ceea ce ai mai întâlnit înainte. Va dura timp să te adaptezi, dacă nu poți ajunge la linia de sosire din prima încercare, doar zâmbește, cu siguranță vei reuși mai târziu.

În unele cazuri, victoria sau înfrângerea depind de alegerea corectă a rutei. Alegeți la bifurcări direcția care vă place cel mai mult.

Colectați bonusuri care permit personajului să dezvolte viteză supersonică. Folosind bonusul la momentul potrivit, ai chiar și capacitatea de a transforma înfrângerea în victorie.

Pe lângă aceasta, puteți folosi vehicule speciale pentru a accelera.

Urmăriri constante sunt distractive, dar schimbarea aspectului personajelor nu este mai puțin interesantă. Sute de haine și bijuterii diferite pe care le puteți obține în timpul trecerii. Combină aceste ținute după cum îți place și fă personajele unice.

Vino să te joci cu Tom și echipa lui și să obții premii de conectare zilnice și săptămânale.

Intră uneori în magazinul de jocuri. În el veți găsi o mulțime de lucruri interesante pentru moneda din joc sau bani reali. Nu este necesar să cheltuiți bani, tot ceea ce vedeți în sortimentul magazinului îl puteți obține gratuit petrecând mai mult timp.

În timpul sărbătorilor, jocul se va schimba dincolo de recunoaștere. Există rute noi și chiar lumi festive în care te așteaptă premii incredibile, care nu pot fi câștigate în alte momente.

Puteți descărca

Talking Tom Time Rush gratuit pe Android urmând linkul de pe această pagină.

Dacă ți-e dor de drăguțul Tom și de prietenii lui, cu siguranță trebuie să instalezi acest joc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more