Marcaje

Rezervoare Online

Nume alternative: Tanki on-line, Tanki, rezervoare, tancuri online, tancurile online, 2.

Tanki Online - cel mai popular browser-dimensional luptator. Joc Tanki Online combină elemente de clasic "tanchiki" epoca Dendy, divertisment și dinamismul moderne film 3D-acțiune. Rezervoare joc online necesita Online există cerințe speciale la calculator și rula pe orice calculator cu acces la Internet.

Cerințe minime de sistem:

 • Procesor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memorie: 128 MB
 • Memorie grafica: 128 MB

Recomandat:

 • Procesor de 2 GHz
 • Memorie: 1 GB
 • Memorie grafica: 128 MB


Tanki Online 2. 0 joc pe care le puteți încerca pentru a juca înainte de înregistrare și de înregistrare în sine în joc Tanki Online rapid și derutante .

Înregistrare Tanki Online este după cum urmează:

 • Trebuie să introduceți numele sub care joci
 • Alegeți o Replay celulă parolă și parola
 • Apăsați butonul pentru a continua, și, astfel, confirmați că ați citit regulile și condițiile de joc, și sunt de acord cu ei

Jocul Tanki Online înregistrare absolut gratuit! În primul rând te joci în rezervoare ca un începător, dar atunci ranking-ul va crește ca urmare a unor realizări: distruge tancurile inamice, steaguri inamice de captare, tratare și alți aliați Tanki Online joc, care se bazează pe un sistem de gradelor militare. Gradelor militare pentru a primi puncte, cea mai mare rang, cu atât mai puternic rezervor. Joaca Tanki on-line creștere prin rândurile, vă puteți îmbunătăți corpul rezervorului, cumpăra instrumente suplimentare pentru masina lor de război. Deci, începe să joci jocul Tanki Online recrut simplu, te poți ridica la rangul de mareșal.

A juca acest joc Rezervoare online, online Trebuie să trăiești jucători, ceea ce face mai interesant. Aveți posibilitatea de a concura, precum și să coopereze cu alți jucători și de luptă s-au testat pe principiul "fiecare pentru el" în modul Deathmatch, sau vă puteți alătura o echipă în Team Deathmatch, și lupta pentru steagul în Capture steag.

În timp ce joacă Tanki Puteți colecta "bonusuri", care cad din cer:

 • Cristale
 • Accelerare
 • Set
 • Energie dual
 • Protecție dublă

Cristale - acest joc monedă care poate fi câștigat în luptă, a cumpăra sau de a primi ca un cadou pentru abonarea la jocul prietenii mei. Accelerare vă permite să navigați rapid prin intermediul site-ului și pentru a evita greve. Trusă de prim ajutor va ajuta la vindecarea rezervor. Energie dublu va face arma ta mai puternic, și dublu de protecție se va face rezervor puternic.

Pentru cristale puteți cumpăra de la dvs. de garaj diferite îmbunătățiri în rezervor (ridicat Calligonum, corp, brate, rezervorul de vopsea, etc

Jocul este disponibil astfel de arme

Smokey - a emis pentru toate jocurile noi recruti considerat cel mai bun la lupte duel.

Aruncator de flacari - pentru a ataca de aproape, arma perfectă de distrugere în masă de aproape, la distanțe lungi, este pur și simplu inutil

Gemenii - bun pentru gama medie do60 arme de metri. Are o rată de foc și capacitatea de a trage în jos vedere inamic.

Rail - cel mai popular arma la rază lungă de acțiune, care are daune de mare și capacitatea de a penetra lovitură poate demola vederea unui tanc în mișcare.

Isis - Acesta este un corp la corp armă periculoasă la 15 de metri, care utilizează viață atunci când a ataca un adversar pentru recuperarea lui.

Thunder - armă de luptă la un nivel apropiat de gama medie. Are o rata mare de foc, daune decent și, de asemenea, pot ataca adversarii multiple. înfrângere.

Freeze - arme potrivite pentru rază scurtă de acțiune de până la 20 de metri. Acesta este un aruncător de flăcări avansat are efectul de congelare.

Ricochet - armă de luptă la orice distanță de până la 80 de metri. Are o rata mare și efectul de a "sări".

Rezervoare joc online interesant varietate de locații din țară deschisă spre zonele complexe cu diferite lifturi, garduri, etc În joc există un tabel intitulat "Lista de lupte", în care puteți vedea numele de lupta, numărul de participanți, tip de locație. Și, de asemenea, în caseta din dreapta, puteți vedea informații suplimentare despre lupta. Este important pentru a juca jocul on-line on-line Tanki Introducerea respectarea anumitor tactici, pentru a arăta viclean și inventivitatea de a inventa diverse capcane pentru adversari. Joaca Tanki Online este foarte interesant și incitant, deoarece jocul permite timpul luptei pentru a discuta cu alți membri ai luptei și să facă noi prieteni.

Dacă joci Tanki Online în mod constant, putem obține mai repede rang înalt și a devenit un lider printre ceilalți jucători. Deci, ia în lupta!

Tanks Online - este jocul care nu te-ai plictisit și va lupta de zi și de noapte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more