Marcaje

Rezervoare Ground War

Nume alternative: Rezervoare Ground War

Joc Tanks Ground War - Browser-ul multiplayer gratuit de strategie tematice război bazat, evenimentele care se desfășoară într-o lume realistă de joc trei-dimensional. Dezvoltatorul proiectului - compania chineză Changyou, actele editor - Mail. ru Group. Produsul se bazează pe o unitate modernă motor, care sună destul de promițător. Vă sunt transportate la câmpurile de luptă, și de gestionare a diferitelor modele de tancuri, va lua parte la ostilități active. Acesta este umplut cu o concurență dinamică între jucătorii vor trebui să gust atât pentru utilizatorii începători, și cei care au încercat în spațiul virtual dincolo. Pentru a câștiga un campionat în frenezia, puteți folosi puternice mașini de război și un arsenal de arme de toate tipurile. E frumos că toate echipamentele recreat într-adevăr detaliu și necesitatea de a îmbunătăți tancurile care vor fi la dispoziția dumneavoastră, face joc chiar mai interesant. Când apar pe câmpul de luptă, nu doar va trage fara minte un tun, și să se gândească prin fiecare pas, a efectuat o manevre dificile și să aleagă cele mai eficiente tactici. Interacțiunea socială oferă Ground War: Rezervoare online, farmec aparte. La urma urmei, de lucru cu alte persoane pentru a atinge obiectivele lor - este o artă și puteți afla acest lucru chiar aici si acum, la spațiile virtuale de Rezervoare e-mail ru. Intrare - și tot timpul liber va fi umplut cu emoție!

Nevoie pentru a descărca un client joc masiv este absent. Ușa se va deschide către lume fantastica Ground War: Rezervoare de înregistrare. Proiectul este încărcat în Friendster, FaceBook, în Facebook și Twitter . Dacă nu aveți un cont la una din aceste rețele sociale, este ușor să se stabilească. Procesul de înregistrare implică introducerea de informații critice, cum ar fi numele de utilizator, adresa de e-mail și parola. Face acest lucru o singură dată, pentru ca apoi din nou și din nou să se bucure de distracția preferată.

Ground War: Rezervoare poate juca oricine. Principalul lucru pe care computerul trebuie să îndeplinească aceste cerințe minime de sistem: Sistem de operare Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 sau aceeași linux , mac ; procesor Pentium 4 de sprijin SSE 2, 200 MB spațiu liber pe hard disk și 512 MB de RAM. Dupa ce a absolvit de la creatorii PTA promit să anunțe listă mai detaliată a cerințelor de sistem. Dar teama că vor fi prea mare, nu merită.

De fapt, jocul la sol War: Tanks este o lume rival cunoscut de mult-de Rezervoare. Dintre aceste jocuri au multe în comun. Și totuși, proiectul nu poate fi numit plagiat fără minte, pentru că împărtășește multe caracteristici care pot interesul publicului un Internet capricios. Plin de acțiune luptă rezervor acerbă nu permite utilizatorilor să dor de un minut! Aștept cu nerăbdare să drumetii adrenalina PvP-lupte, precum și mai multe PvE-misiuni incitante (adauga dupa PTA). În luptele de masă pot participa simultan aproximativ 30 de jucători. Este demn de menționat faptul că dezvoltatorii promisiunea de a oferi în curând posibilitatea de a crea clanuri întregi.

Joaca la sol War: Rezervoare va, lumina, tancuri grele, mijlocii, precum și Partidul Socialist și ACS conducere. De-a lungul timpului, comanda dvs. va fi o întreagă flotă de vehicule de luptă. Pentru a le utiliza în mod eficient, trebuie să știți, nu numai de la A la Z echipamente pentru constructii (armă, turn, carcasă, șasiu, motor, radio, etc), dar, de asemenea, să fie capabil de a pompa principalii parametri, care includ Forța de aderență, Armor Corps, capacitatea de încărcare, puterea motorului viteză maximă, deteriorarea proiectil, precizie, performanta gama și radio, etc etc Armuri mai bine neobosit sovietic și câștigătoare în luptele interminabile sângeroase, se poate simți ca un adevărat erou al Marelui Război pentru Apărarea Patriei!

Rezervoare de la sol de război - aceasta este o oportunitate de a experimenta evenimentele istorice grandioase, de a experimenta sentimentele care au fost atât de familiar pentru strămoșii noștri. Ei bine, unde ești, inimi curajoase? Nu ratați șansa de a înveseli ocupare petrecere a timpului liber atât de interesant!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more