Marcaje

Rezervoare Heroes

Nume alternative: Rezervoare Heroes

Rezervoare Heroes on-line - joc multiplayer strategic în modelul liber stil epic. Vă sunt transportate la zilele tumultoase de al doilea război mondial și va putea controla aparatele de la momentul respectiv. Cu frumoasele sale grafice de calitate înaltă, te rezervoare controlate arata ca reale. Slazhivaetsya destul de des impresia că tot ce se întâmplă este într-adevăr reală. Cufundat în atmosfera jocului, va lua parte la luptă activ, să păstreze viața saturate, simt în mod constant că pericolul este undeva în apropiere. Disperare distruge tancurile inamice, precum și împrejurimile lor! Nu permit nimănui să se ascundă de la tine, să-i tremure de frica rivalilor urât!

Dezvoltatorii proiectului este de Wolf Jocuri . Trebuie să recunosc că angajații au făcut tot posibilul. Ideea, deși nu posedă noutate, dar creatorii au reușit să-l facă în așa fel încât povestea s-au dovedit nu in exces, ci dimpotrivă, incitant și interesant. Joc Rezervoare Heroes instalat pe un motor modern Unitatea 3 d . Și acest lucru este un alt plus. După Rezervoare Heroes poate juca aproape orice calculator, indiferent de sistemul de operare este instalat pe el. O linie de produse este încărcată în browser. Prin urmare, probleme inutile exclus. Cerințe minime de sistem, evenimente dinamice, saturație de joc și capacitatea de a gestiona swingeri de fier - asta e ceea ce mai atras numeroși utilizatori.

De înregistrare simplu în joc Rezervoare Heroes vă va duce la minunata lume. După ce a introdus toate informațiile solicitate în câmpurile corespunzătoare din formularul de inregistrare (login, parola, adresa de e-mail), puteți începe imediat gameplay captivant. De asemenea, dacă treci Rezervoare Heroes de înregistrare, a reveni la initiat poate angaja în orice moment, menținând în același timp realizările anterioare.

Pentru a începe rapid, să învețe interfața de joc. Se compune din următoarele secțiuni: hangar (spațiu de parcare pentru tancuri), magazin (loc pentru a cumpara tancuri), profil (lupte nivel Info efectuate, victorii, tancuri distruse, mutilat, maximum de puncte pentru lupta, în timp ce în decese de luptă) Opțiuni (sunet, rezoluția ecranului, muzică, calitate grafică).

Redare joc Rezervoare Heroes este disponibil în trei moduri. Alege una din aceste moduri ca Deathmatch, Capture the Flag și capturarea de bază. Apropo, încearcă să transforme toate nimeni nu interzice. Lupta cu tancurile inamice peste tot și întotdeauna. La ce s-ar locație se întâmplă să fie, pacea fie excluse! Evenimente Hot apar în astfel de locuri:

- Locul de amplasare "Mountain Lake": dintr-o parte - în pădure, cu un alt - dealuri, în mijloc - decontare. Luptele sunt în mare parte în localitate.

- Locul de amplasare "Farul": există anumite tipuri de case din sat adăpost, cranguri, falduri teren, și, practic, trebuie să așteptați până când adversarul va ieși pe teren deluros, care este împărțit de locație.

Joaca Rezervoare Heroes Veți fi, folosind 24 de tancuri, care sunt împărțite în două linii, care sunt de bază. Unele modele fac parte din Uniunea Sovietică, Germania și altele. Dar există clasă tancuri preium de țări foarte puternice, și anume Statele Unite ale Americii și Franța. Toate tancurile care se află în posesia dumneavoastră, necesită pompare. De asemenea, să fie vă faceți griji în mod constant cu privire la arme. Deci, cum stai la perspectiva cârma de modele, cum ar fi BT-2, T-28, PzKpfw II, PzKpfw IV? Rece, nu-i așa? Ei bine, dacă vrei mai mult, sunteți bineveniți vlazhivat reale.

Amintiți-vă că fiecare tanc are următorii parametri: puterea de rezervor, turn, motor, viteza foisor, arma, șasiu și de prețuri. De altfel, cu cât joci, cu atât mai puternic devine rezervor. Rezervoare poate îmbunătăți prin care câștiga în timpul jocului. Fiecare victorie aduce răsplata în formă de aur și argint. Iti petreci moneda de joc la discreția sa.

Nu ratați un singur minut pentru a face! Alăturați-vă de distracție și bucurați-vă de dependență arcade comunitatea de jocuri de noroc! Jocul va oferi mai multe momente memorabile! Gata pentru un vârtej de vânt de schimbare, una după alte evenimente obține! Au o stare de spirit buna!

 

Rezervoare Heroes înregistrare on-line