Marcaje

Tanoth

Nume alternative: Tanoth

Tanoth Online - multiplayer browser gratuit fantezie joc on-line. S-ar părea că, din cauza trageți totală acest stil de o masă mare de oameni joc online Tanoth va fi o altă colecție de stereotipuri și să vină cu ceva original, nu mai este posibilă. Dar dezvoltatorii încearcă să ne descurajeze metodic de acest lucru.

Alăturați-vă în joc Tanoth dura câteva minute. Ai nevoie să introduceți numele de cont, adresa dvs. de e-mail și sunteți gata pentru a juca! Inregistreaza-te Tanoth și simplitate - este un alt plus în trezorerie de impresii plăcute despre proiect.

Da, poate că cei dintre voi care își petrece suficient timp pentru fantezie jocuri bazate pe browser poate fi observat în proiectarea de joc unele asemănări cu "colegii" de pe gen, dar toate acestea - foarte superficial. Zest care ține Tanoth joc online - gameplay-ul. Și ca el are de unicitatea sa.

Și aceste jocuri sunt de pornire pentru a trage toată lumea care au plictisit de linearitate grafică frumoasă.

Interfață care ne prezintă Tanoth joc online, destul de auster și simplu. Nimic de prisos în Tanoth, aceasta viziune simplă și naturală a juca - se pare că a fost crezul principal al designerilor sale. Dar căutarea de povești și o varietate de sarcini, dezvoltatori de jocuri nu s-au stinted. Aici doar o mulțime de misiuni, fiecare anterior mai interesant. Ei bine, în cazul în care face fără un pic de pretentiousness inerente în toate jocurile fantezie și de o bună parte din umor sănătos?

Jocul va atrage diferite categorii de jucători. Dragoste pokorpet pe sarcini complexe, experiență și acumularea de bogăție? Atunci te aici! Dacă preferați calea de putere și motto-ul dvs. - "Câștigătorul ia totul", care este doar pentru tine proiectat sistemul de luptă, în care puteți obține dacă vei câștiga o armă puternică, armuri și alte delicii plăcute scumpe de cavaler viață. Dar aceasta este doar în cazul în care veți câștiga. Loser pierde, de asemenea, practic tot ce are.

În scopul de a juca jocul online Tanoth a obține cele mai multe din proces, puteți obține cele mai bune animale de sanie: cai, dragoni sau chiar cai diabolic. Acești asistenți vor ajuta să călătorească departe, reducând timpul pentru o excursie pe jos. Mare avantaj - cu cel mai bun munte, timpul de călătorie este redus aproape la jumătate. Timp să stoc rubine!

De altfel, mă întreb ce sunt aceleași rubine moneda de joc Tanoti poate fi achiziționat pentru bani reali. Această opțiune este pentru acei jucători care nu sunt gata să-și petreacă o mulțime de timp în joc, dar doriți să obțineți procesului de călătorie de-a lungul întinderi Tanoti plăcere maximă.

În general, jocul este de a face bine, totul în ea trebuie să o suficient timp de joc accent și de pregătire a procesului de o mulțime de distracție. Acest lucru face jocul online de ore Tanoth pe final.

Dragons, doamne frumoase, castele de rău augur abandonate, intrigi și dușmani cu sânge rece - toate acestea își găsește fiecare aventurier într-o incredibil de jocuri din lume fantezie Tanoth!

Și tu ești încă în căutarea pentru, unde a scăpa de plictiseala și monotonia din viața lui? Înscrieți-vă și începeți să jucați Tanoth - a dovedi că sunteți demni de a deveni cel mai faimos cavaler al regatului!

 

Tanoth de înregistrare on-line