Marcaje

Tauri Mondial

Nume alternative: Tauri Mondial

Aeria Games, a lansat noul său browser, numit joc Tauri mondial. Acest timp real joc de strategie SF cu un browser care are un efecte vizuale unice bazate pe desene de Leonardo da Vinci.

Joc TAURI spune povestea a noua casa care a creat omenirea. Veți juca în Tauri mondial și să ia parte la construirea, extinderea și de a crește dimensiunea și puterea coloniilor de pe insula. Jucătorii pot dezvolta infrastructura de pe insula, se pot extinde și pentru a trece la noi locatii, folosind tehnologii avansate, cum ar fi nave de colonizare. În cazul în care jucătorii sunt capabili să gestioneze resursele și teritoriile lor înțelepciune, ei pot merge la război și să cucerească noi teritorii Tauri Lumea on-line.

Înainte de a reda Tauri mondial, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placă video - 128MB. Înregistrare Tauri Lumea nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, de a crea o conectare;

2. Introduceți o parolă sigură;

5. Selectați "Enter".

Tauri joc World are mai multe caracteristici.

În primul rând, jocul are o vastă cladiri sistem Tauri și vehicule. Puteți începe să creați clădiri diferite, extinde și de a folosi mai mult de 20 de nave diferite, care permit jucătorilor să spioneze, coloniza sau de a începe un război.

În al doilea rând, jocul este o strategie comercială TAURI. Strategie de tranzacționare planificate cu atenție poate accelera viteza de dezvoltare economică internă și să sprijine aliații de jucători de tranzacționare sau de licitații.

În al treilea rând, Tauri World Online are un sistem de luptă extins. Ai parte de o varietate de tehnologii ar putea afecta cu ușurință cursul războiului, care afectează toți parametrii de eroi, de unități, de atac și de apărare.

Joc TAURI, care are loc în timp real, este un joc online cu un sistem avansat de dependență și o structură multistrat. În Tauri World Online, puteți găsi aproximativ 20 de tipuri de clădiri, diferite sisteme de apărare, care zboară avioane și unități de sol - un total de 25 de tipuri de clădiri au fost dezvoltate.

Colonizare unic Tauri mondial on-line a fost creat în mod intenționat, oferind jucătorilor posibilitatea de a rezolva planetele, inclusiv cele opt insule în posesia fiecăruia dintre planete. Puteți filtra planeta și sectorul Tauri mondial on-line, în cazul în care doriți să trăiască.

Inițial, obiectivul principal al jocului Tauri Lumea on-line este de a dezvolta una dintre planetele selectate. După un timp, atunci când vei ajunge un nivel în sus, colonizarea altor planete ar fi imposibil.

Platforma de joc Tauri World este una dintre multe destinații la care aspiră. Cu ajutorul platformei va fi capabil să se deplaseze perfect între insule. Remorchere joc TAURI folosit pentru transportul rapid la alte nave. Platforma poate construi, de asemenea, o nava spatiala pentru a coloniza o nouă planetă, și teleporta nave cu mare viteză (timpul de câteva secunde).

Domeniu indicator de securitate Tauri World Online este folosit pentru a seta puterea de apărare a câmpului. Amintiți-vă că domeniul de protecție va proteja mai mult de o dată.

Tu va gestiona insula dvs. în joc Tauri mondial. Puteți urmări, de asemenea, și spiona inamicul și partaja cu flotele aliate insule. Tauri Mondial harta on-line, veți vedea gradul de dezvoltare a insulei, verifica activitățile unui anumit jucător sau zonele deteriorate în jurul insulelor într-o stare de război. Puteți utiliza steaua de mare pe partea stângă a ecranului pentru a muta harta Tauri World Online.

Heroes și bonusuri simplifica joc Tauri mondial. Multumesc bonusuri și unele eroi, puteți rapid, produc eficient și ieftin de unități de tehnologie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more