Marcaje

Secret orașului

Nume alternative: Secret orașului

Duhul Town Online - Browser intern MMORPG, care a dezvoltat un eveniment fantastic. Proiect de Gaijin Entertainment - este un joc multiplayer role-playing, creat după seria de cărți populare Vadim Panov. Mare deschidere pentru lume utilizatorilor este plină de aventuri incitante, PvP interesant și luptele PvE uimitoare călătorie, quest-uri originale și alte surprize plăcute. Joc de acțiune dezvoltat în Moscova. Este aici că există un oraș secret, în cazul în care se confruntă reciproc Mare Case. În acest oraș au fost cei care au decis o dată lumea. Nu este surprinzator, setea de putere și le conduce la noua locație. Locuitori terenuri fabuloase au tendința de a invinge adversarii si se dovedesc a societății care merită să fie conducători. Cu toate acestea, nu toată lumea este destinat, cu toate acestea ciocnirile sângeroase nici o margine de sfârșit. A început să joace Secret City, va trebui să lupte pentru supraviețuirea lor și vă faceți griji în mod constant cu privire la dezvoltarea lor. După toate, doar caracterele puternice se bucura de autoritate reală. Du-te pentru ea! Totul este în mâinile tale!

Ai nevoie pentru a descărca Secret City pentru a obține posibilitatea în orice moment, pentru a plonja în divertisment preferată. Acest lucru va fi posibil după ce creați un cont. Înregistrare Oraș Secret - este, de fapt, crearea unui caracter unic. După ce ați alege identitatea pentru unele case, la etajul dorit, specializare. În plus față de acest formular trebuie să fie umplut cu astfel de domenii: Adresa de e-mail, nume, parola, repetați parola. Pe apăsarea "Play" este confirmat conformitatea cu regulile jocului. Acum, puteți lua parte la lupta pentru supremație într-un univers misterios, cu condiția să existe o conexiune la internet si un browser standard. Calculator se potrivește configurație medie, deoarece cerințele de sistem complet de mare.

Înainte de a face o alegere, este necesar să se familiarizeze cu locuitorii din spațiul virtual. Acest Nav, Chud, ființele umane și Pers. Puteți juca Mystery City ca parte a oricărui tip de vending.

- Nava ("kritoviki"), sunt în măsură să lovească de două ori forța. Conducătorul lor Prince instruit subordonații în ordine. În acest sens, Nava destul de scrupulos. Apropo, viața lor este foarte mult apreciat. Ucide Nawa nimeni nu poate să scape cu.

- Chudy ("rezervoare") - acest lucru este adevărat cavaleri. Acest lucru este evident de haine, atitudinea, caracterul. Liderul lor este selectat din mai mare magicieni viata Ordinului. El sa referit la Marele Maestru.

- Ființe umane ("uvorotchiki") - ființe uvorotlivye, care este foarte dificil pentru a ajunge la rău. Ei matriarhat domnește. Barbatii sunt mai îndepărtate de problemele politice.

- Chela ("generaliști") poate intra în orice clan rasiale. Acest Green House vasali cumpărare de energie Ei bine Rains. Oportunități de aceste Magii umane pot invidia.

Rețineți că, oricine ai fi, trebuie să dezvolte aceleași caracteristici, care sunt dotate cu toate Casele Mari. Joaca jocul Secret City au, de sănătate de pompare, Putere, Anger, Dexteritate, Fortitude, expertiză. Există, de asemenea, un drum liber Puncte de glorie si puncte. Rezumând rezultatele de toate caracteristicile pe care le vedeți, ceea ce loc în aplicarea rating. Cifrele mai mari - cât sunteți mai aproape de partea de sus!

Deci, poți cumpăra tot ce ai nevoie, este un magazin. Joc orașului Secret oferă o selecție largă de lucruri diferite. De exemplu, consumabile, lucruri pentru echipamente, arme, bijuterii si cadouri. Categorie aparte de produse alimentare este necesar pentru a menține vitalitatea și a pierdut de sănătate.

Așa cum luptă în joc este dat un loc solid, sistemul oferă mai multe tipuri de lupte PvP. Acest duel, grup, lupte haotice și club de lupta. Alăturați-vă lupta poți, nu numai cu alți jucători. Va trebui să vâneze monștri care nu sunt adversari mai puțin periculoase. Dar povestea jocului include nu numai showdown sângeroase. Misiuni diferite teme nu vor fi plictisit de un minut!

Este demn de menționat faptul că pentru ușurința de mișcare în joc există o hartă detaliată. Țineți minte că, pentru a accelera circulația dintr-un loc în altul, Secret orașului joc online recomandă utilizarea cadouri de la același magazin. Titularii de conturi premium să aibă șanse egale, plus alte beneficii.

Grabeste-te pentru a plonja în lumea de evenimente incredibile! Fi sigur de a vă câștiga jocul din primul minut! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more