Marcaje

TDP4 Echipa Battle Online

Nume alternative: TDP4 Echipa Battle Online

TDP4: Team Battle Online - un browser-based multiplayer shooter dinamic gratuit. Jocul este un joc shooter clasic care cere jucătorilor să fie grupate pentru misiuni comune. Participanții converg în luptele mari de bătălii sângeroase și să încerce prin toate mijloacele pentru a câștiga o victorie râvnit. Răspuns rapid, curaj, activitatea și puterea armelor sunt cruciale pentru a ajuta echipa își atingă obiectivele. În general, TDP 4: Team Battle joc este capabil sa satisfaca nevoile de orice utilizator, ca are la fel de multe ca trei moduri diferite: singur, echipa, și de căutare. Experiența toate cele bune si sa se simta adrenalina crește de fiecare dată sânge în anticiparea unor noi pericole! Haide! Cred că vă sunt capabile de a deveni cel mai bun dintre cele mai bune!

TDP 4: Team Battle de înregistrare implică intrarea în rândul corespunzător următoarele informații: adresa de e-mail, parola, de selecție a serverului. Apoi apăsați butonul "Joacă acum", și sunt transportate într-o lume plină de aventuri de neuitat. Mulțumit că joc TDP 4: Team Battle este disponibil pentru oricine este interesat. Cerințe de sistem nu se tem de lor de cer-mare, astfel încât să vă puteți bucura de joc și folosind o configurație medie calculator. Principalul lucru - pentru a vă conecta la internet, și, desigur, un browser modern.

Începând TDP 4: Team Battle joc, ar trebui să încercați cu siguranță toate modurile sale. Deci, Oferim

- "Joc mortal" (un singur împotriva tuturor, trebuie să lupte din toate părțile)

- "Joc mortal Team" (disponibil pentru a juca în echipa de albastru și roșu - alegerea este a ta)

- "Capture inch" (Echipa ta va primi puncte cu coordonate de steaguri inamice și să încerce să le apuca).

Prezența a trei tipuri de lupte face gameplay-ul chiar mai interesant, pentru că de îndată ce poate fi plictisit fără probleme du-te la altul. Deci, de ce lâncezește plictisit în timpul tău liber, în cazul în care aveți o șansă atât de bogat să-și petreacă timpul lor?

Joc TDP 4 vă permite să câștigați resurse pentru a câștiga experiență și de monede de tezaur echipa Puncte și în mod constant pompa eroul tău. Ar trebui să fie spus despre medaliile, câștiga că, deși dificil, dar destul de real. Dar pentru fiecare medalie dat note suplimentare. Puteți îmbunătăți, de asemenea, arme, făcându-l mai puternic și cu adevărat de moarte. De altfel, există un magazin special în cazul în care puteți alege ce vrei, doar pentru a avea mijloacele de a plăti pentru dorințele lor. Mai mult decât atât, arsenalul de arme în joc este destul de diversă. Va fi capabil să profite de o arme foarte multimode. Deci, de cumpărare de viteze rece și arată urât dușmani ce poti face! Apropo, rivali va fi la fel de personaje generate pe calculator și jucători reali.

În plus, noile niveluri sunt prezentate cu posibilitatea de a dobândi elemente utile inaccesibile anterior, astfel încât să mai pot îmbunătăți parametri, cum ar fi de precizie, de apărare, sănătate, explozivitate, putere, noroc, etc Ei bine, dacă în cele din urmă a decis să se înroleze sprijinul aliaților săi, sunt binevenite să se alăture clanului. Cooperarea cu alte nick extinde gama de posibilități dumneavoastră. Nu este mult de a face, dar ai avea timp să acorde o atenție la gameplay-ul multiple fațete - și totul merge la fel de bine ca posibil!

Siturilor în TDP 4: Team Battle on-line nu va lasa sa se relaxeze. Spiritul de competiție vor beneficia numai! Cine nu vrea să câștige campionatul? Nu pierde timpul în zadar aceeași! Pe drumul spre faima Puteți începe acum!

 

De înregistrare on-line TDP4 echipei Battle Online