Marcaje

alergare la templu

Nume alternative:

Temple Run este unul dintre cele mai bune jocuri de alergători pentru dispozitive mobile. Grafica de calitate excelentă și interpretarea vocală bine executată au făcut ca jocul să fie incredibil de popular în întreaga lume.

Puține lucruri pot fi mai incitante decât o urmărire. Și o aventură atât de interesantă te așteaptă în joc.

Totul nu va fi deloc ușor, pentru că o hoardă de urmăritori se va repezi după tine, dar pentru premii merită să lupți.

  • Evitați capcanele în timpul urmăririi
  • Sari peste prapastii si evita obstacolele
  • Urmați traseul și întoarceți-vă în direcția corectă la ora
  • Colectați monede și bijuterii pe parcurs

Puteți juca Temple Run pe cont propriu sau puteți concura în agilitate și viteză cu milioane de jucători din întreaga lume.

Dar să ajungi la campionatul online nu este atât de ușor. Mai întâi trebuie să treci printr-un mic antrenament și să strângi suficiente monede pentru a plăti pentru participarea la competiție. Aici poți câștiga cele mai valoroase premii.

Este important să vă placă personajul, să-i personalizați aspectul după bunul plac. Schimbați-vă coafura, hainele și ținuta în funcție de preferințele dvs.

Chiar dacă aveți experiență în astfel de jocuri, este posibil ca unele niveluri să nu vă fie trimise prima dată. Aceasta este o situație normală și nu ar trebui să fie prea supărată. Studiază mai bine pista, poate că nu ai observat o viraj care te-ar duce pe un drum mai ușor.

Jocul are o mulțime de locații diferite, fiecare dintre ele fiind unică și nu ca celelalte.

Dintre acestea:

  1. Încuietori
  2. Mine
  3. Temple
  4. Păduri adânci
  5. Munţi de nepătruns

Și alte locuri incredibile.

Veți întâlni diferite tipuri de obstacole pe diferite rute. Trebuie să dezvoltăm o strategie pentru a depăși fiecare dintre ele.

Pe lângă asta, spre deosebire de multe alte jocuri, în acest caz, o întorsătură prematură te va face să eșuezi. Personajul nu se va întoarce de la sine, acest lucru trebuie reținut.

Cu siguranță ar trebui să verificați magazinul din joc. Gama este actualizată în fiecare zi. Boosters, echipamente și articole decorative sunt disponibile pentru achiziție. Puteți cheltui atât moneda în joc, cât și bani reali dacă doriți.

Cu cât joci mai mult, cu atât îți va fi mai ușor. Acest lucru este facilitat de experiența acumulată. Dacă nu uiți să te uiți la joc în fiecare zi, vei primi o recompensă pentru intrare. Poate fi booster sau alte articole utile.

de actualizări aduc jocului mai multe misiuni, echipamente și noi locații. Deși odată cu lansarea celei de-a doua părți, dezvoltatorii s-au concentrat asupra ei.

În timpul sărbătorilor sezoniere majore și a altor evenimente, veți avea ocazia să participați la concursuri speciale cu premii tematice.

Jocul este foarte popular și nu este o coincidență. Ea este unul dintre progenitorii acestui gen.

Puteți descărca gratuit

Temple Run pe Android făcând clic pe linkul de pe această pagină.

Dacă îți plac urmăririle rapide și pietrele prețioase, nu vei putea rezista și cu siguranță ar trebui să joci Temple Run!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more