Marcaje

TERA Online

Nume alternative: TERA Online

TERA online - client multiplayer fantastic joc de rol. Cu privire la proiectul de Internet a fost inceput prin eforturile depuse de cele două companii. Creator acționează Bluehole Studio, și editorul - NHN Corporation. Taxa de un timp permite TERA descărcați și să faceți o baie în vârtejul de aventuri incitante. Se va deplasa în întreaga lume, sa născut la organele de Arun și Balls - doi titani de dormit. Incepand de a se familiariza cu Abroberiey te afli în jurul valorii de întinderi imense, formate din două continente și multe insule mici. Toate locațiile variază foarte mult între ei și surprize incredibile ascunde. În timp ce aceasta este lumea complet deschis și iubitorii plimba prin zonele neexplorate vă va ține ocupat! Monștri oribile care se vor întâlni pe drum ar trebui să fie distruse fără milă, și locurile de muncă care vor apărea ca apariția unei situații ar trebui să fie executate perfect. În timpul jocului caracterul se dezvoltă și devine mai puternic. În fiecare zi vă va fi mult mai încrezători în forțele proprii, și participarea la luptele interminabile este doar o bucurie. Sistemul de luptă - unul din punctele forte ale jocului. De altfel, un jucător este capabil să reziste la o întreagă mulțime de dușmani, dobândi cel mai important, competențele necesare. În apropierea luptele trebuie să fie în măsură de a alege direcția de impact și scopul lung poruncitor. Acest lucru nu este de toate beneficiile proiectului și să evalueze toate distractiv puteți chips-uri atunci când, începi să joci TERA.

După ce cumpăra și instala clientul jocului de pe un PC va fi capabil să se bucure de dinamica acestuia, ambiguitate și frumusețe. Observați lista de cerințele minime de sistem pentru modul de joc: CPU P4 2,5 MHz, placa grafica ATI Radeon 9600 sau NVIDIA GeForce 6600 (128 MB de memorie și 2. 0 shader) DirectX 9 compatibil. 0C, 20 GB de spațiu liber pe hard disc și 1GB de RAM. Dacă acești parametri sunt normale, cu instalarea de joc nici o problema.

Astfel, jucăria dorită de pe calculatorul dumneavoastră și vă sunt abia la început să joace TERA. De unde să încep? În primul rând, va trebui să treacă prin prolog, în care vă va controla nivelul de caracter 20. Aceasta vă ajută să înțelegeți dacă vă place clasa selectată. Dar, după ce începe de pompare de la zero. În al doilea rând, o dată aparținând de a decide clasei (există șapte clase disponibile), ar trebui să înceapă să pună în aplicare mai multe quest-uri, care sunt împărțite în partea principală și. Istoria jocului unul pentru toate rasele. Terenul te va duce mai departe, și cu ea, peisajul se schimbă în mod constant. Motor grafic Unreal datorită 3mir Engine arată în viață și, prin urmare, atractiv pentru iubitorii de soi. Fiecare rasa are propriile caracteristici, dar toți locuitorii universului fantastic în comun - lupta împotriva inamicului extern. Ai la fel ca restul dintre voi vor lupta împotriva răului, încercând pentru a șterge terenul de spiritele rele.

Joc TERA permite pentru a ataca alti jucatori. Dar sincer, acest lucru nu este cu adevărat necesar. Beneficiu semnificativ în acest sens, dar mânia altora utilizatorii care doresc să răzbune un camarad - l ușor. Există, de asemenea, o opțiune de intrare în breasla. Ca parte a breslei, puteți lua parte la marile războaie. Aceste lupte au loc standard, - perete in perete. Tu ar trebui să decidă pentru ei înșiși dacă aveți nevoie de sprijin, sau te este mai ușor și mai confortabil pentru a explora zona înconjurătoare și pentru a face față problemelor. Apropo, nu este ceva care nu se va permite numai. Acest temnita. Dar dacă tu fundamental singur pentru că nimeni nu este acolo nu provoca să se amestece. Oh, și se întâmplă că tu chiar nu se poate face fără ajutor. De exemplu, serviciile de medic, mai devreme sau mai târziu va avea nevoie de fiecare jucător.

Joc TERA va oferi o multime de momente memorabile. Până când ajunge la nivelul maxim, nu doar a intra în situații stresante, care necesită acțiuni decisive și îndrăzneț. Pentru a rezuma, sistem proiectat de luptă, grafică de înaltă calitate, cursuri de echilibru, interfata user-friendly, stabilind joc lăudabil interesant Dungey - toate acestea și multe altele vă vor încânta pe parcursul gameplay-ul. Deci, nu se pune off, și repede se alăture comunității de jocuri! Poate deveni realitate toate visele tale!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more