Marcaje

Terminator Genisys: Viitorul război

Nume alternative: Terminatorul Genesis

Joc Terminator Genisys: Viitorul război pe nebunie tehnologică Android.

Odată cu lansarea primei părți a filmului"Terminator", băieții tocmai s-au îndrăgostit de personajul principal, care a jucat A. Schwarzenegger. Iar nota romantică prin poveste nu a lăsat indiferența fiecărui public de sex feminin. Pentru că este destul de natural și se așteaptă apariția unor jocuri precum Terminator Genesys: Future War pe Android. Autorul acestei strategii MMO este compania Plarium, în contul căreia există și alte jocuri populare pentru telefoane mobile și tablete. Eliberarea produsului de joc a avut loc în mai 2017. , iar în cursul anului Terminator Genesys: Future War a fost descărcat mai mult de un milion de jucători.

In aceasta se desfasoara evenimente care continua tema filmului"Terminator: Geneza". Confruntarea mașinilor și a oamenilor a apărut cu adevărat, iar sfârșitul acestui război nu este vizibil. Lumea se schimbă și nu spre bine, dar există oameni care încearcă să o repare. Fiecare nou participant va trebui să facă o alegere falsă pentru a se alătura Rezistenței și a uni forțele oamenilor sau a ajuta Core și a lupta pe partea roboților.

Care este esența jocului?

Datorită tehnologiilor unice implementate de dezvoltatori în cod, puteți descărca Terminator Genesys: Future War pe computer. Acest lucru va permite, într-o formă mai ambițioasă, să vă bucurați de evenimente desfășurate, de o grafică frumoasă, de vederi și de efecte speciale. Alte caracteristici includ:

  • Conținut liber cu elemente de cumpărături pentru bani reali. Această caracteristică este ușor de dezactivat în setări și de a face progrese pe cont propriu.
  • Poți lupta singur, dar este mult mai eficient dacă te alături Clanului. Împreună, veți obține rapid rezultate pozitive.
  • În modul PvE, lupta cu inamicul și captează teritoriul și resursele sale.
  • Pentru fiecare operație de succes, obține premii și alte insignii.

Game Terminator Genesys: Future War pune jucătorii într-un cadru strâns, când trebuie să acționezi repede, decisiv, dar în mod deliberat. Mașinile apar doar proaste, de fapt ele sunt supuse unei logici clare și sunt greu de înșelat. La fel ca rasa umană, ei se unesc într-o coaliție, pentru a acționa în concert cu o singură forță. Dacă decideți să jucați pentru ei, Skynet va trebui să ajute intelectul artificial, să-și recapete fosta măreție și să restabilească nucleul central distrus. Dacă totul se desfășoară, de data aceasta oamenii nu vor supraviețui, iar forțele lor mici vor fi îndepărtate de pe fața pământului, dând calea voinței fierului mecanismelor.

Terminator Genesys: Jocul viitorului război pe Android oferă o scenă alternativă atunci când jucătorul se află în poziția opusă, conducând grupul Rezistență. Numai sub conducerea unui lider puternic există șansa de a preveni planurile insidioase ale roboților care au trecut într-o nouă etapă de dezvoltare. Acum nu sunt doar mașini cu codul software prescris, ci o minte reală, capabilă să gândească, să ia decizii în mod independent și să evolueze. El se rătăcește în jurul rețelei, poate să dea și să preia comenzi de la distanță și, de asemenea, să schimbe corpurile de oțel, ceea ce este și mai periculos. Sarcina principală pe care jocul Terminator din joc o pune în fața jucătorilor pentru a captura Time Machine. Aceasta este cea mai importantă locație din partea centrală a oricărei dimensiuni.

O altă veste bună pentru fanii versiunii cinematice din lumea jocurilor este accesul la caracterul lui Schwarzenegger, un robot T-800 care va putea să vă conducă armata. De asemenea, imaginea lui se întâlnește cu noii veniți și îi ajută să se adapteze, să efectueze un tur cu ghid și să informeze cu privire la conducere, astfel că începerea formării se transformă într-o aventură interesantă.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more