Marcaje

Terminator Salvation

Nume alternative: Terminator Salvation

Mântuirea ... și de a proteja omenirea ... El va fi învins roboți Skynet ... Cu toate acestea, cei care au urmarit partea omonim din "Terminator" (4 "Terminator Salvation") în cursul poveștii, și care nu au ceas & ndash și cred că, de asemenea. Deci, joc online Terminator Salvation în sine a devenit astfel un prolog pentru această parte. Creatorii pune pe Terminator Salvation online, misiune specială - să vorbească despre inevitabilitatea unui război major cu rezilierea și consecințele sale (ei bine, e ideea de astfel de). În ceea ce privește jocul în sine. Terminator Salvation Jocuri Online - shooter MMO a treia persoană în care veți experimenta toate dificultățile aceste vremuri grele (în cazul în care a jucat pentru oameni, desigur). La urma urmei, oamenii devin străini pe planeta lor. Explozie nucleară a distrus toate lucrurile vii, și nimeni nu a fost să fie lăsat. Aici din nou Împărăția lui Skynet și fiecare biped cu inima - o condamnare la moarte. Dar un grup de voluntari, condus de John Connor încearcă să schimbe asta. Au cel puțin vor ceva? Juca până la capăt, înveți.

Și pentru a începe cu, desigur, vă va verifica în joc Terminator Salvation. Aici va decide imediat pentru cine să se joace - pentru oameni sau roboți. Ar trebui să introduceți numele de utilizator, confirmarea parolei, adresa de e-mail și codul de verificare. Oferta pentru a specifica tarii, dar ar trebui să-l? Înregistrare permite Terminator Salvation alege imediat un pic, chiar dacă alegerea nu este deosebit de - 8 bărbați și 8 fețe skaynetovskih. Următor să ia regulile utilizatorului și acest lucru în scopuri de înregistrare Terminator Salvation online.

Cred că este atât de clar cât de multe facțiuni în acest joc. Dacă vă decideți să joace în Terminator Salvation pentru terminatori skaynetovskih, au fost prezentate trei tipuri:

- Cyborgi biped cu arme de mare;

- Păianjeni cu patru picioare de crab-ca;

- Baloane mici - spioni zbor urât.

În rândurile miliției nu există nici o separare, toți companionii credincioși lui John Connor, gata pentru a efectua operațiunea de salvare. Apropo, despre acest lucru. Nevoie pentru a salva un grup de oameni prinși în spatele liniilor inamice. Ei nu părea mult, dar "fiecare viață - de mare valoare", domnul Ioan va spune și da lor nu ar trebui să fie un păcat pentru un astfel de caz.

Ca multe alte shootere, de a începe să joci jocul online Terminator Salvation cu o singură pușcă. Dar, după câteva runde și grenade bazooka deja in arsenalul, și puteți face o vizită la magazin.

Ceea ce este interesant în Terminator Salvation juca pentru începători este clar - trage o multime, câștig experiență. Dar pentru shuteristov experiență este ceva de făcut în acest joc, există elemente de strategie, un sistem de ranguri și alte chips-uri tentante. În plus, tu ești responsabil aici - un fel de voi și de a alerga, dar întotdeauna împușcat - lauri mortale si numai tu. Pe scurt, pentru a amuza stima de sine poate fi de ajuns.

A spus că Terminator Salvation joc on-line, fără intrigi ... așa că este un punct de discuție. Aveți quest-uri, se așteaptă încă baze de Skynet, ascunderea sau încercarea de a sparge prin această armură terminator pustiu - în orice moment, există o șansă ca ceva va merge prost. Și ceea ce nu intriga?

În ciuda simplității și lealitate a metodelor gen de roboți de luptă, grafică ordonate și deficitul de peisaje urbane distruse de Los Angeles pentru a juca jocul Terminator Salvation online, nu mai puțin interesant decât orice alt gen shooter de "ascunde și de a trage." În plus, creatorii de jucărie cu generozitate saturate narează role ei, dialoguri, pus în scenă spectaculoase scene și muzică tematice. Astfel încât complexul arata foarte demn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more