Marcaje

Terra militaris

Nume alternative: Terra militaris

Terra militaris ONLINE - joc multiplayer fantastic MMORTS subiecte istorice. Snail Game - dezvoltatorii de jocuri - s-au făcut pentru proiectul dumneavoastră toate cele bune razvlekalovki intrinsecă-browser cum ar fi. Toate calitățile care atrag oamenii, deoarece capodoperele lumii, organic interconectate aici. Lumea jocului nu este doar în curs de dezvoltare dinamic, ea țâșnește literalmente evenimente de neuitat. Trebuie doar să aleagă propria cale de dezvoltare și a cuceri unul câte unul toate cele patru epoci. După ce a început să joace acest joc Terra militaris on-line, veți construi propriul oraș, a condus trupele implicate în extracția de resurse, să caute o abordare diplomatică a lorzii din jur, să organizeze chilipiruri, tehnologii de cercetare, pentru a efectua cele mai interesante quest-uri. Nu vă fie teamă de a contesta mafioti neplăcut și disperat să alți jucători. Dovedeste ca esti un adversar formidabil, care nu se oprește de la nimic!

Pentru a lua parte la incidente interesante nevoie Terra militaris înregistrare. Acesta va lua doar un minut. În plus, atunci nu trebuie să așteptați pentru descărcări joc. Alăturați-vă în joc Terra militaris - se umple câteva domenii în care să introduceți următoarele informații: numele de utilizator, adresa de e-mail, parola. Bifați, să continuați să luați pentru ei și puteți reveni în orice moment pentru a continua gameplay. Asigurați-vă că pentru a compara configurația PC-ului cu următoarea listă de cerințe minime de sistem:

- Sistem de operare Windows 2000/XP;

- A 3 700MHz Pentium;

- GeForce 32MB Video;

- 256 MB RAM;

- 100MB hard disk.

Probleme inutile, nimeni nu a adus distracție, așa că nu uitați să reglați setările dorite. Toate acestea, plus o conexiune la internet de cel puțin 56k modem (mai bine DSL / Cablu), și veți descoperi o lume foarte frumoasa, cu o aventură amețitoare.

La început, veți întâlni un profesor. El vă va spune cum să joace Terra militaris pentru a reuși. Ce civilizație alege afacere privată, dar, în ciuda faptului, unde te, nimeni nu are dreptul de a selecta o sansa de legitim de a câștiga dominația mondială. Când orașul va fi dezvoltat la un anumit nivel, s-ar putea încălca bine în posesia altei persoane, în scopul de a spori nu numai pe teritoriul lor, dar, de asemenea, să-și consolideze puterea.

Joc online Terra militaris oferă pentru a deveni un rezident al uneia dintre țările, cum ar fi Egipt, China, Persia, Roma. Exact în cazul în care doriți să fie și va fi alocat o bucată de pământ. Nu vă faceți griji, care trebuie să înceapă cu unele așezări tribale primitive, în viitor, va fi capabil de a construi un set de clădiri și să se asigure că primul oras greu de definit în cele din urmă sa transformat într-un imperiu imens influent.

În ceea ce privește construcția, atunci aceasta are loc la două niveluri de hărți. În primul rând aveți nevoie pentru a gestiona obiectele erectie, structură, în cazul în care vor pune resursele pentru soldați și muncitori facilități pentru instruirea armatei. În plus, va exista, de asemenea, o tavernă, necesar pentru angajarea eroi și pe piața de comerț cu jucători vecine. A doua carte este dat la mine producătoare, cariere, ferme și alte facilități utile. Nu-l produce o extracție a resurselor, și oh, modul în care doresc să progreseze!

Pentru fiecare jucător vine vorba de timp pentru a lăsa pe o hartă a lumii și răspândirea aripile lor. Sunteți de așteptare pentru bătălii sângeroase singur sau într-o echipă, și rulați-uri cu NPC confruntare cu jucători reali. Nu-ți fie frică pentru a intra în arena de lupta sau provocarea unei civilizații extraterestre, a crea alianțe sau armate asociații temporare pentru a crește șansele de succes. Aveți grijă de eroi avans de încredere, a condus un detașament de războinici curajoși, pe de viteze decente, pregătirea militară corespunzătoare fiecărui participant. Amintiți-vă că obiectivul comandantului gestiona nu numai acțiunile altor oameni, dar, de asemenea, cel mai mult timp pentru a se ține sabia și graba în gros de lucruri.

Joc Terra militaris răsplătește toate eforturile făcute de către acumularea de experiență. Faima ta este în creștere tot timpul, și așa vă mutați de la o epocă la alta. Se angajeze în responsabilități directe și ia quest-uri camera tronului - , toate contribuie la nivelare.

Terra militaris on-line creat pentru a oferi placere! Nu pierdeți timpul în zadar și a vedea la prima mana! Să avere nu se abate de la tine!

 

Terra militaris de înregistrare on-line