Marcaje

Cei fără cale

Nume alternative:

The Pathless este un joc RPG interesant pe care îl puteți juca pe computer. Grafica 3d în stilul desenului animat este foarte frumoasă și neobișnuită. Selecția muzicală va atrage chiar și cei mai pretențioși jucători, personajele fiind exprimate de actori celebri.

Acest proiect a primit numeroase premii, inclusiv pentru acompaniament audio.

Aici jucătorii vor găsi o lume uriașă deschisă care are nevoie de mântuire din cauza blestemului întunericului care a învăluit-o. Acesta va fi scopul călătoriei personajului principal. Pe tot parcursul călătoriei, ea este însoțită de un vultur uriaș. Această pasăre va fi utilă atât în timpul luptei, cât și pentru navigație sau chiar la depășirea obstacolelor.

  • Explorați lumea și găsiți drumul către destinație fără ajutorul unei hărți
  • Trage cu arcul pentru a-ți distruge inamicii
  • Depășește obstacolele naturale sub formă de munți sau păduri impenetrabile
  • Folosește vulturul pentru a găsi o cale de ieșire din situații fără speranță

Lista nu este prea lungă, dar acestea sunt doar sarcinile principale din joc.

Va fi foarte greu să te joci fără să înveți. Din fericire, dezvoltatorii au prevăzut acest lucru și, înainte de a începe, vei avea ocazia să înveți cum să controlezi personajul și să interacționezi cu vulturul însoțitor.

Pasărea este un asistent indispensabil fără de care personajul principal ar fi avut o perioadă foarte dificilă. Vulturul te va ajuta să găsești dușmani ascunși și să-i atace în timpul luptei. În plus, poate chiar să transporte eroina prin aer și astfel să ajute la depășirea obstacolelor de pe drum.

Peisajele din joc sunt neobișnuit de pitorești, mai ales în timpul zborurilor sau pe teren înalt. Lumea jocului este atât de frumoasă încât este greu de descris în cuvinte.

Toate acestea sunt și mai motivante pentru a curăța lumea de vraja întunecată care amenința existența unui loc magic.

În timpul călătoriilor tale, vei întâlni mulți inamici pe care va trebui să-i distrugi. Un arc este perfect pentru asta. Nu există săbii sau alte arme în joc, dar aceasta nu este o problemă. Sistemul de luptă nu înseamnă doar tragerea în ținte, totul este mult mai complicat. Personajul folosește un arc în timpul bătăliilor în cel mai incredibil mod, trăgând din diferite unghiuri și mișcându-se cu ajutorul cascadorii acrobatice. De asemenea, pasărea însoțitoare nu pierde timpul, își distrag atenția asupra ei însăși, atacă atunci când este necesar și ajută eroina să execute sărituri și aruncări.

Sefii vor fi cel mai greu de învins. Acestea sunt fiare blestemate. Fii inteligent și găsește cel mai simplu mod de a câștiga. Totul este decis nu numai de capacitatea de a folosi arme, ci și de ingeniozitatea jucătorului.

Nu te grăbi să avansezi cât mai curând posibil, uneori are sens să explorezi zona din jur și să câștigi experiență înainte de a te angaja într-o luptă cu următorul șef.

Toată lumea se va bucura să joace The Pathless, indiferent de vârstă. Dezvoltatorii au muncit foarte mult și jocul merită toate premiile primite.

Descărcarea gratuită The Pathless pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul pe platforma Steam sau vizitând site-ul web al dezvoltatorului.

Începe să joci chiar acum și petrece câteva zile salvând o lume fabulos de frumoasă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more