Marcaje

Universim

Nume alternative:

Universim nu este un joc obișnuit de simulare a clădirii orașului pentru computer. Jucătorul va vedea aici o frumoasă grafică 3D într-un stil de desene animate. Lumea este frumos exprimată, iar muzica este plăcută și inspiratoare.

Acest simulator este neobișnuit, deoarece aici trebuie să construiți nu doar un oraș, ci o lume întreagă pe planeta pe care o alegeți.

  • Alegeți planeta care vă place
  • Stabilește extracția resurselor necesare așezării
  • Învățați noi tehnologii pentru a face sătenii mai productivi
  • Nu lăsa cataclismele să distrugă o civilizație fragilă

Alegerea unei planete potrivite nu va fi ușoară, deoarece fiecare dintre planete este frumoasă în felul ei. Dar nu te agăța prea mult de asta, după ce ai reușit la unul, poți trece la următorul.

Pe lângă peisajele frumoase, fiecare dintre lumi este plină de multe surprize. Unele dintre ele pot fi atât de periculoase încât vor pune în pericol existența continuă a civilizației în acest loc. Dar dacă ești deștept și nu ratezi momentul potrivit, nu îți va fi prea greu să învingi toate adversitățile.

Cei

de coloniști din joc se numesc Nuggets. Cu cât joci mai mult, cu atât înveți mai multe despre obiceiurile și obiceiurile lor. Cu timpul, vei putea înțelege că această civilizație nu este cu mult diferită de a noastră, dar este mai puțin crudă și nu are o înclinație pentru războaie distructive care pot distruge totul în jur.

Fiecare planetă are propriile sale condiții unice la care va trebui să te adaptezi. Cheia dezvoltării rapide este de a înțelege diferențele cât mai curând posibil și de a adapta strategia de supraviețuire la condițiile locale. Această funcție nu te va lăsa să te plictisești de joc. Jocul The Universim este întotdeauna interesant, deoarece construcția fiecărei lumi noi este diferită de cele anterioare. Acest lucru va împiedica jocul să devină o corvoadă după multe ore petrecute în el.

Contează și condițiile climatice, cum ar fi ora din zi. Noaptea, aerul este mereu mai rece, iar animalele de pradă preferă această perioadă pentru vânătoare. Atenție. Când se întunecă, cel mai bine este să te odihnești înainte de a începe noua zi și să nu-i pui pe Nuggets în pericol.

Natura în joc este fascinantă. Peisajele sunt neobișnuit de frumoase, puteți admira la nesfârșit lumea înconjurătoare. În timpul jocului, vei întâlni o varietate de ecosisteme și vei avea ocazia să le explorezi pe fiecare dintre ele. Aceste cunoștințe vor permite coloniștilor să evidențieze calea de dezvoltare cea mai potrivită.

Calea aleasă, la rândul său, va afecta modul în care lumea ta va deveni ca rezultat al tuturor acțiunilor. Atenție, totul este interconectat și o acțiune necugetă poate duce la dispariția unei întregi specii de plante sau animale în viitor. Încercați să găsiți un echilibru în toate, cel mai bine este să vă adaptați la mediul înconjurător fără a-l dăuna.

Jocul este cu adevărat multi-platformă. Puteți juca atât pe PC, cât și pe console de jocuri.

Descărcarea gratuită a Universim pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra acest joc vizitând site-ul oficial al dezvoltatorilor sau pe platforma Steam.

Instalează jocul și fii un creator pentru o vreme!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more