Marcaje

Biroul XCOM declasificate

Nume alternative: Biroul XCOM declasificate

Joc Biroul XCOM declasificate detaliu interesant și descrie propria sa interpretare a organizațiilor militare secrete. Prin tradiție, toate principalele evenimente au loc pe teritoriul statelor. Ca de obicei, clasificate și alarmat americanii decid să creeze o organizație care ar fi momentul necesar ar putea proteja toți rezidenții de la un atac brusc al armatelor sovietice, de exemplu.

Da, un detaliu important în PC-ul Biroului XCOM declasificate - momentul respectiv. Mai recent (poate vreodată), nu aveți pentru a vedea jocuri, descrie doamnelor și domnilor, în peruci lor excentrice, fuste pufos, pantaloni. Acum ai posibilitatea de a se bucura de toate minunile acestei epoci de pe ecranul de joc.

Cu toate acestea, înainte de a atinge frumusetea, veți avea nevoie de Biroul XCOM descărcare declasificate. Chiar și după ce intra în joc, veți ști că Biroul - acesta este numele organizației cele mai secrete. Terenul a Povestea începe atunci când, în loc de atacul Armatei Roșii asupra străinilor din America. Destul de o intorsatura neasteptata, nu-i așa? Orice ar fi fost, și pentru pacea de spirit a populației va trebui să fie răspunzător pentru reprezentanți ai organizației de specialitate. Este imposibil să nu continue noastre de revizuire remarca Biroul XCOM declasificate că aceasta a fost epoca de soluția cea mai ingenioase. Străinilor și doamna în pantaloni - combinație destul de neașteptat și atipice, unul ar dori să vadă asta.

Protagonist al proiectului - William Carter. Acesta este un om al cărui simț al dreptății este prin acoperiș. El este gata să lupte pentru ea cu orice preț. Acesta este un războinic adevărat, care știe cum să se ascundă adevăratele sentimente în spatele unei măști și statornicie în primul rând pentru a pune toate același lucru, și nu experiența personală. Celelalte personaje, cu care vă veți întâlni mai puțin vizibile. Eroul dvs. poate muta în liniște de-a lungul bazei militare, interoga oricine și se colectează biți toate informațiile necesare. Este de remarcat că o bună jumătate din timpul pe care îl vei juca Biroul XCOM declasificate, asa ca aici comunicarea cu colegii și prietenii, străini și tipuri suspecte. Aceste evoluții pot părea monoton și Nudnovato, dar chiar și acest lucru are farmecul ei.

În mâinile tale se vor concentra un anumit procent de putere, personajul tău va fi capabil să predea personal ordinele, pentru a trimite sondaj militare pe un anumit punct. Sarcini pentru va exista întotdeauna un erou. Mai multa experienta vor fi recrutati William Carter, mai multe noi locuri de muncă se va deschide. Plăcut mulțumit și alegerea de arme în joc - ar putea surprinde chiar scepticul cel mai inveterat. Apropo, jucătorii vor fi în măsură să tinuta soldați alese în mod independent. Pentru o performanță excelentă a misiunii dat puncte suplimentare și diferite recompense.

Lupta-te Carter nu au, în nici o prezentare pregătit pentru trailer video de Biroul XCOM declasificate, este clar că "de afaceri", el merge doar de un cuplu de subordonati. Ce alte caracteristici sunt în așteptare pentru tine în joc? Proiect de testare și de a descoperi pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more