Marcaje

Aventurile Incredible de Van Helsing

Nume alternative: Aventurile Incredible de Van Helsing

Joc Van Helsing. Poveste nou este un calculator joc de rol, care este conceput în stilul de hack and slash.

Evenimente în joc dezvoltat în secolul al XIX-lea, în orașul fictiv. Personajul principal este Van Helsing, vanator de vampiri. Personajul principal se va lupta cu însoțitorul lui Catherine împotriva acestor creaturi oribile.

Katerina - o fantomă care însoțește întotdeauna eroul, în memoria tatălui și recunoștință pentru mântuirea lui. Ea are propriile caracteristici și arme.

Înainte de a începe să joci, va trebui să joace Van Helsing. Noua poveste descărcat de pe site-ul oficial. Descarcă Van Helsing poate doar utilizatorii adulți care inregistrati pe site-ul.

Pe de joc Van Helsing. Revizuire istorie nou dezvaluie principalele caracteristici de joc, caracteristicile de personaje, arme, etc

Puteți vedea jocul de la cererea de Van Helsing. Noi Istoria video. În ea veți vedea un diferite efecte speciale de joc, atac truc pe vampiri, precum și a se familiariza cu regulile de joc.

Joc Van Helsing, în care trebuie să omoare monștrii crude. Uciderea monștri, veți câștiga experiență. Cu acumularea de experiență, vă va debloca noi niveluri.

În plus, în joc de aventuri incredibile de Van Helsing a dezvoltat relațiile comerciale. Puteți să vă păstrați în negocierile comerciale cu comercianții: să vândă și să cumpere lucruri găsit datele lor de elementele.

În Incredible Van Helsing are arme și corp la corp.

A delimitat se referă arme de foc, cum ar fi un pistol. A arme melee în joc includ sabie.

Ca protecție puteți purta pe personajul tău diferite tipuri de armură, cască, genunchiere, pelerină, amuletă, centura, pălărie și salopete.

În cazul în care personajul tău a redus nivelul de sănătate, aveți posibilitatea să-i cumpăr o poțiune sau un alt medicament.

Joc Van Helsing, în care vă va vorbi cu personajele pe care le vor întâlni pe drum. De asemenea, va trebui să-și asume quest-uri și să le împliniți.

Joc Van Helsing sugerează că experiența câștigat puncte vei petrece pe dezvoltarea de caracteristicile personajului, de exemplu, este va ridica nivelul de caracterul tău.

Caracterul are următoarele caracteristici:

1. Construi - o măsură de protecție și posibilitatea unui atac corp la corp.

2. Agilitate - o caracteristică care prezinta posibilitatea de personajul tău se sustrage atacuri inamice, și îmbunătățește performanța de arme au variat.

3. Voință - este un indicator de a crește abilitățile tale magice și mana.

4. Noroc - acesta este un indicator de oportunitățile de a găsi aur, obiecte magice, și capacitatea de a se sustrage de atacuri inamice. În plus față de această rată mare de noroc vă oferă posibilitatea de a obține o grevă critic adversarul său.

Joc Van Helsing îl puteți descărca de pe orice site care oferă acest acces, atât de mult timp nu ezitați să-l descărcați pe computer și du-te pentru a lupta cu vampirii însetați de sânge.

 

Aventurile Incredible de Van Helsing