Marcaje

Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

Nume alternative: Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

Joc Bătălia pentru Pământ Orientul Mijlociu 2 este considerat a fi un joc pe calculator, care este dezvoltat în genul strategiei. Acest joc este o continuare a primei părți a bătăliei de joc pentru Pământul de Mijloc.

De-a doua versiune a fost făcut de multe inovații, astfel încât acesta va multumi fanii de diversitate și un mare potențial.

Client joc pentru Bătălia joc pentru Middle Earth 2, puteți descărca, ca site-ul oficial al jocului, precum și orice alte care oferă acces pentru a descărca fișierul.

Joc Bătălia pentru Pământ Orientul Mijlociu 2 revizuire dezvăluie teren de joc, descrierea tipurilor de fracțiuni care le aparțin caractere, mai ales armata și de gestionare a flotei de fiecare clasă, și așa

În jocul de calculator Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 are două campanii, compania lumină și întuneric.

Bazat pe faptul pe care parte va deveni, va atârna misiunea ta. Fiecare companie este diferită și locul lor de muncă doar opt.

Acțiuni în joc Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II, cât mai aproape posibil de descrierile din carte.

Realm Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 a crescut la șase fracțiuni

1) Oamenii de Vest. Acestea includ: Gandalf, Aragorn, Boromir, Faramir, Theoden, Eomer, Eowyn.

2) Elfi - un popor mândru și prietenos. În această fracțiune inclus - Elrond, Eagle Manwe, Arwen, Legolas, Glorfindel, Haldir, Treebeard, Thranduil, Galadriel.

3) gnomi - morocănos, dar bunatati. Acestea includ: Gloin, Gimli regele Dain II Zheleznostop.

4) Isengard - o conexiune care este de partea răului. Acesta include: Saruman, Grima (Cherveust) Lurtts amestecare.

5) Mordor - este o parte negativă a principalilor săi dușmani suporteri campanie aprinde. Aceasta include: Nazgul pe o creatură înaripată, Herald de Sauron, Witch King of Angmar, Nazgul, Sauron.

6) Goblin - o fracțiune de această inovație, dușmanii de forțe de lumină. Pentru această fracțiune sunt: ​​Shelob, diapozitive, Drogot.

Toate personajele au propriile lor abilitati unice și pentru fiecare dintre ele atribuit o misiune specifică în joc. În plus față de caractere din fiecare facțiune are propria armată. Acest grup de oameni care sunt atribuite anumite responsabilități în lumea de Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2.

În jocul de calculator Battle for Middle Earth 2 este o vizuină unde sălbatic viu, creaturi violente.

1. Goblins Pestera - un loc populat de spiriduși sălbatice. Trupele lor sunt încurajate mai ales în joc.

2. Peșteră Troll - acest habitat pestera troll. Aceste creaturi sunt chemate pentru luptă în continuare.

3. Cuib de păianjeni - un loc în care trăiesc și păianjeni gigant rasa. Ele sunt, de asemenea, încurajate în joc de luptă.

4. Wargii Nora - această reședință Wargii sălbatice. Acest apel clan pentru luptă.

5. Șopârlă foc Lair - acest lucru este în cazul în care vii șopârle de incendiu. Ei numesc pe câmpul de luptă pentru a ajuta.

6. Cimitir - un loc unde toate spiritele. Spiritele apel la luptă.

Nu uita clientul jocului pentru Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 2 download de pe site-ul oficial, și apoi merge pe un drum cu personajele lor familiare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more