Marcaje

The Lost Titans

Nume alternative:

The Lost Titans - Jocul hit Multi. Jocuri Producatori vă oferi posibilitatea de a rămâne în rolul de gigant. Titans, în haosul din lume - una dintre cele mai dominante Titans dispărute - Hyperion.

Puteți juca The Lost Titans, dar la început, este necesar să se uite la cerințele de sistem:

• setările de PC-media;

• conexiune la Internet.

Joc The Lost Titans are nevoie de jucător oficial oformenie pe site-ul, vă crea contul. Înregistrarea Lost Titans nu ia mult timp, și necesită indicarea veridică a identității jucătorului

1. vizitați site-ul oficial al jocului The Lost Titans;

2. alege secțiunea - Joaca;

3. pentru că nu ai un cont inca - selectați un rând - a crea - crea cont;

4. introduceți numele (cont)

5. gândi și notați parola, format din nu mai puțin de șase litere sau cifre;

6. Repetați parola ukaznogo mai devreme și nu repetați parola în alte rețele sau de jocuri - de securitate a contului dvs.,

7. introduceți adresa dvs. de e-mail validă;

8. introduceți codul care este scris în linia următoare,

9. Dacă sunteți de acord cu termenii de utilizare și politicile de joc - bifați;

10. atingeți - înregistrare.

În viitor, va introduce pur și simplu un nume, parola și ukaznogo cod. Acum puteți începe jocul. De la început, selectați clasa în care se introduce. În The Lost Titans pot juca unul dintre cele trei clase:

• războinic;

• Ranger;

• magician.

Warrior - puternic, ca un tanc, face pagube grele, mai multe hit-uri inamici simultan. Purtați întotdeauna o sabie gigant, pe care el deschide cu ușurință calea pentru aliații lor.

Ranger - abil maestru cu arcul avansate și săgeți. În același timp, un impact negativ asupra unora dintre efectele pozitive și ceilalți eroi.

Mage - cel mai puternic erou care utilizează doar magie. Purtați întotdeauna o baghetă magică care produce rece.

Când ajungi la un anumit nivel în joc, trebuie să alegeți o facțiune pe partea, pe care o vei face. Depinde de alegerea ta a tuturor parametrilor de joc. Înainte de a face o alegere, este necesar să se familiarizeze cu caracteristica de fiecare facțiune, care nu ar face o greșeală și selectați o casă pentru suflet.

Jocul Lost Titans on-line vă oferă trei facțiuni - Casele mari, fiecare cu filozofii individuale

• Casa Levidis;

• Kalgeris Casa;

• Casa Vendramin.

Casa Levidis - sunt mai înțelepți oameni, Hardy și calm. Culori primare - alb și negru. Puterea lor în Pegasus cer. Angajat membri ai Camerei - diplomație, dezvoltare urbană și comerțul.

Casa Kalgeris - familia mândru. Paza orașul lor ca Cerberus cu trei capete, puternice, de alertă și în cunoștință. Trage puterea de la Cerberus Flacara. Culori care reprezintă familia lor - mov și auriu. Activități - industrie și securitate.

Casa Vendramin - reprezentanți isteț și inteligente. Cele mai bune strategii și gânditori. Putere - Hydra Ocean. Ele sunt comparate cu ea. Culori - de argint și azur. Luați întotdeauna prima decizie.

Dacă ați simțit un îndemn de a proteja locuitorii din această țară și de a salva Titan - începe jocul în The Lost Titans on-line.

Joc TLT este prezentat pentru tine în cele mai bune de acest gen din Graficul, pentru care pot să vă mulțumesc creatorii. Este în lumea de plăcere. Mult noroc pentru tine!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more