Marcaje

Mummy Online

Nume alternative: Mummy Online

Joc Mummy - shooter multiplayer gratuit cu elemente de RPG. Proiectul a pus bine-cunoscut povestea filmului. Mumia oferte online, du-te înapoi în anii treizeci ai secolului trecut, și să participe într-o aventură amețitoare. Dezvoltator de joc este o companie Bigpoint . Creatorii au creat produsul online pe o unitate motor modern, care oferă lumea jocului și realism dinamic. Avantajul este o calitate a sunetului și relevante. Joacă un rol important grafică frumoasă. Evenimente matura peste tine ca vii. De asemenea, încă mai păstrează până la a efectua o varietate de PvE și PvP de locuri de muncă și de călătorie în căutare de aventură prin temnite, ruinele și oaze. Cel mai interesant lucru se întâmplă în zona de afluent sudic al Nilului, și a început să joace Mumia Online veți obține cu siguranță acolo!

Pentru a începe gameplay, trebuie Mumia Online înregistrarea. Trebuie să completați un formular cu urmatoarele campuri: numele de utilizator, parola, parola de repetare, adresa de e-mail, server de jocuri, data nașterii. De asemenea, trebuie să bifați caseta, confirmând astfel conformitatea cu normele și dorința de a primi de la administrarea de știri interesante.

Ne grăbim să te rog, că mumia vine la viață chiar în browser-ul și nu trebuie să descărcați și să instalați nimic. Cerințe de sistem sunt modeste, astfel încât nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la configurația PC-ului. Haide! Bătălie mare epic dintre bine și rău vă așteaptă!

Începând Mumia joc, trebuie să te lupți pentru comoara de a câștiga o sumă mare de inamici distruge fără milă mumii și monștri din Egiptul antic care îndrăznesc sta in drumul tau. Veți folosi o armă de foc, vrăji, relicve magice și de a face tot ce este posibil pentru a atinge obiectivul. Road-ul se afla prin aceste locuri periculoase precum Amarna, Oasis Amunet, Tomb, Bazar și ruinele de Tabari. Dacă nu ești atent, este probabil ca acolo voi și moarte va ajunge. Dar moartea poate fi depășită dacă sunteți explorator inteligent, viclean, disperat si indraznet!

Mumia joc vă solicită să selectați partid pentru care doriți să lupte până la moarte. Alăturați-vă fie nechibzuit hoți de noapte jefuitori, sau să-și sacrifice sufletele lor și sufletele victimelor sale pentru învierea de forțele întunecate ale cultiști antichitate. De fapt, jefuitorii - oameni de știință, cercetători și arheologi. Dar atunci când întrebarea este, care va primi o altă comoară pai, ca și cum ar sataneyut și gata să facă orice de dragul de avere. Cultiști sunt încercarea de a revigora Hashiku preoteasă, ea a ajutat pentru a atinge obiectivul principal - pentru a acapara puterea în lume. În funcție de ce parte a fantezie, de așteptare pentru una sau alta soarta. După fiecare parte aspirațiile lor ca forte și punctele slabe. In plus, prin selectarea parte, ar trebui să fie definită cu aparținând clasei. Să ne enumera toate clasele posibile. Pentru jefuirea acest shooter, Rowdy și om de știință, precum și pentru sectant - Assassin, Swashbuckler și preot.

Peace Mumia Online umplut cu creaturi oribile. Și, mai devreme sau mai târziu, ele vor apărea înainte de a vă. Pentru a face față cu aceste creaturi oribile să nu devină o surpriză neplăcută, încercați să fie întotdeauna pregătit!

Inscrie-te acum, și în loc de a fi plictisit în timpul tău liber, se arunca cu capul în atmosferă de aventuri de neuitat. Alege stilul dreptul de joc - singur sau cu prietenii - și se arate în toată splendoarea sa! Nu contează dacă va jefui morminte sau infirma asupra forțelor întunecate ale antichitate, gameplay-ul va fi la fel de distractiv! Edward Morgan cu ideile sale nebunești pentru a revigora rămășițele mumificate ale unui puternic preoteasă egiptean antic vă invită de-a lungul! Abia a început de joc, veți învăța consecințele invaziei din mormânt Amarna. Să presupunem că aveți dificultăți nu opri! Mult noroc!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more