Marcaje

Lumea Secret

Nume alternative: Lumea Secret

Jocul Mondial Secret, care este sigur de a atrage atenția celor care sunt foarte mândru de misticism. Poate că unii au vrut mult timp în lumea noastră reală, la fel ca în jocul The Secret Mondiale creaturi mistice on-line a existat.

Joc TSW este plin de mit mistice secrete, plin de magie.

Înregistrarea Secret Mondială a reprezentat un pic neobisnuit. Va avea nevoie pentru a face câțiva pași în plus înainte de a crea propriul cont. Și astfel, veți avea nevoie de:

1. Intra la joc.

2. Comunicat de la sfârșitul meniului link-ul de start, initiala « Community » .

3. Apoi, faceți clic pe « Joc » .

4. În partea dreaptă a paginii, veți avea o fereastră cu formularul de înregistrare. Completați toate elementele din ea.

5. Introduceți numele dumneavoastră, și apoi adresa de e-mail.

6. Apoi, faceți clic pe butonul " Aboneaza-te ». Când apăsați acest buton, acesta va fi de acord în mod automat cu politica site-ului. Aceste prevederi sunt prezentate pe site-ul.

Joaca Lumea Secret, puteți, dacă nu aveți puterea de calcul mai puțin descrise mai jos:

DVD-Rom - 8X

Sistem de operare - Windows XP sau Vista, și Windows 7

Placa video - nVidia 8800 serie 512 VRAM

Processor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0C

Memorie - 2-3 GB

Hard disk - 30 GB.

Din lume Secret va juca următoarele fracții:

1. Templieri. Ei fac parte din categoria de bun: au tendința de a dezvoltarea spirituală, în care ei se manifestă ca luptători împotriva răului. Puterea lor constă în credința lor reală în bunătate și dreptate. Templierii provenit de la fondarea Babilonului, iar acum acestea sunt cunoscute de toate de la Londra. Unele dintre acțiunile lor a provocat o mare surpriză pentru mulți, pentru că tipii ăștia sunt cu adevărat disperată.

2. Illuminati. Ei se opun templieri. Această fracțiune este ambițios și nemilos. Pentru puterea ei sunt dispuși să meargă la lungimi mari: șantaj, defăimare, și chiar trădare. Illuminati s-au cei mai mari dușmani ai templierilor în considerare. În secolul al XVII-lea, au plecat Europa. Astăzi, ei trăiesc în subteran, în New York. Când Templars selectați cu atenție angajații lor, Illuminati este destul de contrariul. Pentru ei, cel mai important lucru este faptul că angajații lor împărtășesc principiile lor.

3. Dragons - scopul acțiunilor lor încă nu s-au determinat. Ei sunt undeva în pământ de mijloc între templierilor și Illuminati. Acestea urmează învățăturile lui Sun Tzu, care este descris în "Arta Razboiului." Demnitatea lor este răbdare -, dar, de asemenea, au o varietate de calități negative. Acestea sunt situate în Seul.

Lumea Secret on-line nu implică prezența unor niveluri și clase în joc.

Lumea Secret - această lume misterioasă care face semn cu mâna peste tot în jurul. Fiecare atât de nebunește vreau să știu ce se află între oameni și misticism, este adevarat sau este încă o legendă?

Poate că atunci când joci World Secret, veți vedea ceva și înainte de ușile deschise pe care alții nu văd. Lăsați-vă în acest secrete spațiu fără margini și mistere ale jocului Lumea Secret on-line. Supune această lume frumoasă!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more