Marcaje

Settlers Online - Settlers

Nume alternative: Separatoare, The Settlers, setlers, Settlers

TheSettlers joc on-line este o continuare a cuceri lumea în theSettlers sfârșitul anului 1993 de strategie militar-economice (Settlers), ca urmare a ceea ce multi jucatori acel moment nu a umple pe timp de noapte. Și acum, datorită dezvoltatorii Ubisoft, ni se dă posibilitatea de a încerca o versiune de browser de joc pentru tine. Dar, înainte de asta, să vedem ce dezvoltatorii au prezentat cereri pentru a juca TheSettlers. Cerințe minime de sistem permite chiar sa joace pe configurația computerul de la birou:

·                    Sistem de operare Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III procesor de 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    Placa video de 64 MB

·                    Versiune flash-playerposledney

· Conexiune la Internet

·                    Are

După cum vom vedea în cerințele de sistem, nu este nimic supranatural, astfel încât să putem lua în condiții de siguranță pentru a înregistra un cont. Alăturați-vă în joc TheSettlers nu aveți nevoie de orice aptitudini speciale. Pe pagina principală a site-ului oficial vi se va cere pentru datele standard de

·                     e-mail

·                     parola și confirmarea acesteia

·                     numele cu care vei ști sistem Uplay

·                     data nașterii

De asemenea, trebuie să învețe și să accepte utilizator, acordul de utilizare și politica de confidențialitate. Apoi, faceți clic pe butonul mare albastru "Creați un cont" și TheSettlers de înregistrare on-line ai deja. Apropo, dacă sunteți deja conectat Uplay, atunci TheSettlers de înregistrare nu ai nevoie de: pur și simplu intră în joc în datele lor. După cum ați putut vedea deja din descrierea cerințelor, jocul a fost creat in flash, și va juca în browser-ul, și nu va trebui să descărcați și instalați pe computer, aplicații software suplimentare.

Când începi să joci jocul TheSettlers on-line, vă va fi dat o bucată de pământ, a construit o primarie, o anumită cantitate de resurse și coloniști șomeri. Și astfel încât să nu trebuie să se ocupe singur, inteligent TheSettlersonline inteligență artificială vă aduce rapid la viteză. El va arăta și spune ceea ce este ceea ce, și urmând instrucțiunile sale, veți primi puncte de experiență și va trece la al doilea nivel al jocului.

Deoarece joc TheSettlers online, reprezentate în genul de strategie militară, economică, primul lucru pe care trebuie să se dezvolte economia. Lanțul de producție constă în principal din trei faze: extract de resurse utile sunt realizate din ele a produselor și de a folosi de faptul că le-am creat.

Prin industria minieră TheSettlers includ resurse, cum ar fi:

·                     tree

·                     Minereu

·                     apă

·                     carne

·                     pește

·                     pasăre

Produse de prelucrare sunt: ​​

·                     făină

·                     Oțel

·                     fier

·                     aur

·                     cârnați

Și, ca un produs final sunt: ​​

·                     Armă

·                     armuri și alte dispozitive concepute pentru a face viața mai ușoară pentru coloniști

Trebuie remarcat faptul că, în scopul de a juca acest joc TheSettlers online, va trebui să se gândească prin fiecare pas in avans, calcula ce resurse va fi nevoie mâine de subiecții dvs. nu trebuie să moară de foame și toate acestea au lucrat. În general, totul este simplu: pentru a avea materii prime - rezervele sale trebuie să fie în mod constant alimentată, și același lucru cu industria de fabricare: acolo va trebui să calculeze valoarea optimă a resurselor necesare pentru producție. Cu cât nivelul va fi în joc, mai multe clădiri va fi disponibil.

Nu uitați că atunci când joci jocul TheSettlers on-line, cu excepția activităților economice pașnice, va trebui să dezvolte și pricepere militară. La urma urmei, atunci când aveți de a cuceri noi terenuri pentru extinderea așezărilor sau pentru a proteja averile lor fără războinici, nu se poate face. La prima TheSettlers joc on-line vă permite să angajeze doar două tipuri de soldați: arcasi si recruți. De-a lungul timpului, lista de soldați disponibile a crescut la nouă. Fiecare soldat este folosit cel mai bine în poziția cea mai potrivită pentru el, pentru că de modul în care trupele vor depinde plasat victorie armată. Bătălii din joc sunt fără implicarea ta directa, și cu progresul luptei puteți citi în raport. Trupele în timpul luptei pe rând, astfel încât să se evite pierderile nu pot fi oricare dintre părți. În acest joc vă puteți alătura o breaslă, sau crea propria dvs. și invitați-vă prietenii să se joace împreună, după toate mai bine.

Când sunteți în theSettlers joc, va trebui să rândul său, capul și gândire strategie de dezvoltare, alocarea resurselor, analiza tactica de atac și apărare.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more