Marcaje

War Z

Nume alternative: War Z, Z război, război W

Joc W ar Z este încă cal întuneric, și asta e practic tot ce sa spus până acum pe forumul oficial de joc. În ciuda tuturor declarațiilor, multe extrem de sceptic război Z este un joc gratuit necunoscut studio care a anunțat cu exactitate joc la vârf de popularitate a modei pe joc cu un nume foarte asemănător Ziua Z. Dar, așa cum sa dovedit, cu excepția pentru un nume similar, un mort de mers pe jos de luptă fără încetare pentru supraviețuire, jocul Zombimaniya are mai multe caracteristici distinctive ale Zilei Z.

Înainte de a reda W ar Z, asigurați-vă că computerul îndeplinește cerințele de sistem, cum ar fi: procesor de frecvență - 2GHz, 1GB RAM, placa video - 128 MB.

Puteți înregistra în joc W ar Z este gratuit, acesta nu ia mult timp și ușor:

1. Pe pagina principală, selectați opțiunea "Înregistrare";

2. Introduceți numele de utilizator,

3. Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă;

4. Introduceți o parolă sigură și repeta;

5. Selectați "Înregistrare" și război înregistrarea Z este de peste.

Război Z on-line vă va arunca într-o lume crudă imens umplut cu jucătorii și zombi. În timp ce al doilea război Z Online nu are o identitate proprie, o viziune clara a ceea ce poate oferi ca un gen, abordare responsabilă a microtransactions sau buna desfășurare a ideilor lor. De exemplu, joc online War Z susține că acest card este de 100 km ², dar va apărea în mod regulat, în același loc, printre alți supraviețuitori.

Joc dezavantaj imens W ar Z este lipsa de comunicare de voce. Chiar mai mult decât competitive shootere, jocuri multiplayer, tip de supraviețuire War Z Online se bazeaza pe o voce integrate și pentru a facilita geymleya experiență interesantă, aleator între străini fără chip. Acesta este un instrument social important, ca cel care poate dezamorsa tensiunea, atunci când și un alt supraviețuitor pentru a face față într-un hambar pe o poștă abandonat, în pădure, etc

Un sunet în război Z este prezent on-line, dar, în același timp, textul de proximitate chat-ul te face sa te trage de o parte a mouse-ului, lăsându-vă fără apărare. Este de neiertat că Hammerpoint War Z este dispus să vândă online, în această stare. Element de UI care afișează un lucru la nivel mondial ca un clan, și apropierea de textul este inconfortabil la război Z joc.

Wish păcatele audio War Z online, astfel încât strica jocul. De exemplu, atunci când virusul invadeaza zombie, dar infanteria lor, alte ființe vor fi complet fără sunet atunci când se deplasează. În cele mai multe cazuri, jucători război Z on-line pași zgomotoase face ei crawl inexplicabil tăcut prin noroi, iarbă gros, spatii urbane deschise, și pe trotuar, cu excepția sprint (și chiar și atunci muzica liniștit).

Nu fi capabil de a auzi zombi sau mișcarea jucător, război Z este un joc gratuit face detectarea amenințărilor frustrant de dificil și elimină orice posibilitate de ascultare, cum ar fi Counter-Strike.

Nu surse de sunet War Z Online este dificil să auzi bătălia de rău augur a ceasului bisericii, și zumzetul a aeronavei, care a fost în continuă creștere în domeniu. Aceste dificultăți cu sunet și zgomot ambiental vei fi la fiecare câteva minute din joc război Z on-line și nu, ele nu pot fi respinse sau oprit. De ce se bazează pe astfel de stimulare fals? Amenințarea de a fi ucis (la modul Hardcore) sau timeout (la niveluri normale) și pierderea de echipamentul în ambele inductoare sunt o teama naturala. În orice caz, includerea acestor efecte ciudate in War Z Online trădează complet puțină încredere în capacitatea de joc pentru a te sperii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more