Marcaje

Occidentul

Nume alternative: Wild West

Wild West on-line - un joc interesant, care ne duce în colonizarea Americii de Nord. Aceasta este o mare simulare browser-viata de cowboy. Joc online Occidentul este absolut meritat titlul de "Cel mai bun joc browser de 2011."

Alăturați-vă în joc Occidentul este foarte simplu și nu are nevoie de mult efort. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Alăturați-Vestul Sălbatic. Apoi, aveți nevoie pentru a alege un nume de jucător, o parolă și adresa de e-mail. Înscrierea totală în joc Wild West va lua nu mai mult de unul sau două minute. În West joc on-line este de servere de o duzină. Acestea diferă doar în numărul de jucători. Acest lucru se poate alege în condiții de siguranță oricare dintre ele și încep să se joace acest joc on-line Vest. Mare joc Wild West înregistrare care vă va permite să gustați cele mai incitante epoca din istoria Americii.

Ce s-ar Vestul Sălbatic nu trebuie să joace un calculator sau de mare viteza de conectare deosebit de puternic. Încă în joc o mulțime de imagini vizuale care pot fi descărcate pentru o lungă perioadă de timp, dacă aveți o conexiune la internet lent.

Wild West joc online în care ați creat un sistem mare de a conduce un duel care să nu numai distribuția competent de abilitățile lor, dar, de asemenea, acuratețea și de răspuns necesită. Dueluri permite complet un gust de Vestul Sălbatic. Jocul poate varia, dacă luați diverse sarcini în salon. Le face, veți câștiga experiență și de recompense, care sunt necesare pentru dobândirea de noi competențe.

Meet cunoscut sub numele de "rochie pentru succes" de joc on-line Wild West în atenția dumneavoastră cu privire la o duzină de diferite articole de îmbrăcăminte și de arme, care combină cu succes cele două, puteți crea un personaj foarte puternic.

Wild West joc online pentru a atinge nivelul de 10 dezvoltare deschide cele patru rezultate posibile, care corespund cu cele patru tipuri de caractere. Ar trebui să alegeți foarte atent, pentru că pentru a schimba mintea ta nu mai este posibil.

Adventurer - stil mare pentru cei care nu pot sta în continuare, care este întotdeauna dispus să aventură și ușor de a începe un nou drum, și pot fi evaluate cu ușurință pentru un nou loc de muncă. Și care a început să joace acest joc online, Wild West, în scopul de a merita gloria de distracție și de tip răutăcios.

Duelist - tip de dezvoltare cei carora le place spiritul de lupta și entuziasmul care vine după o încăierare bun. Acest tip va fi interesant pentru cei care au decis pentru a juca jocul on-line Wild West, pentru că el iubește pentru a trage.

Workaholic - calm alegere, jucătorii pacient care sunt mai potrivite de muncă cinstit și nu drum prăfuit, dueluri de risc și un exercițiu militar. Stil bun pentru jucătorii pașnice care joacă pentru Vestul Sălbatic nu este doar luptă eternă și de fotografiere, e munca grea.

Soldier - al patrulea tip de dezvoltare pentru războinici reale, gata de a servi și capabile să se ocupe de diferite tipuri de arme.

Următorul pas va fi dezvoltarea de o alegere de unul dintre cele patru profesii posibile: bucatar, vraci, fierar și Saddler. Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Aici, de asemenea, este important să nu se facă o greșeală, pentru că, din păcate, Wild West - un loc dur și schimba profesia nu va mai fi posibil.

Travel - o parte importantă a jocului, vă puteți deplasa între diferite orașe din Vestul Sălbatic. În fiecare oraș există aproximativ o duzină de clădiri diferite, în cazul în care puteți obține locuri de muncă, face treaba, a reîmprospăta și relaxa muniție. Clădirea cel mai interesant este, fără îndoială, Biserica, deoarece regulile jocului grav interzis să vorbească despre ceea ce se întâmplă în această clădire. Aflați mai multe despre acest lucru poate fi doar te vizitează un serviciu de biserică.

Puteți stabili, de asemenea, într-unul din orașele și-l ajute să se dezvolte, să inițieze și să participe la construcția de clădiri, forturi pentru a proteja orașul de la atacuri și să devină o legendă vie.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more