Marcaje

The Witcher

Nume alternative: The Witcher

Joc The Witcher este un joc de rol calculator dezvoltat în 2007. Acest joc se bazează pe activitatea celebrului scriitor polonez.

Protagonistul jocului - e Herald, acest vrăjitor. Sarcina sa principală este de a vâna monștri care trăiesc în lumea lui.

În multe feluri, de dezvoltare a evenimentelor din joc va depinde de alegerea ta în joc. Rezultatul joc Witcher poate fi complet diferit.

Descarca The Witcher poți de la site-ul oficial al jocului, dar aplicarea numai pre-depozit si un comision. Jocul Descărcarea Witcher poate numai utilizatorii adulți ca pentru a accesa site-ul, introduceți data de naștere. Pentru cei care sunt mai puțin de optsprezece ani, accesul la site-ul va fi închis.

Înainte de joc, a verifica afară video din The Witcher. Acest videoclip cuprinde principalele caracteristici ale jocului.

In The Witcher jocul de calculator va fi familiarizat cu toate personajele: răufăcători primare, secundare și.

Personajele principale din joc sunt după cum urmează:

1. Geralt din Rivia - este protagonistul, o vrăjitoare care și-a pierdut memoria povești. Scopul principal pentru el în joc sunteți în căutarea pentru furate relicve vrăjitori ereditare. În timpul aventurii, el va aminti treptat viața lor.

2. Triss Merigold - vrăjitoare talentat, prietena lui Geralt. Ea face parte din cele mai renumite de vrăjitoare în joc.

3. Shani - este asistenta care în templul de quinoa Sfânt lucrează. Ea este un prieten de-al Geralt. Triss sau Shani poate fi o fată Gerplta.

4. Buttercup - acest lucru este cel mai bun prieten de Geralt. El este cunoscut ca un afemeiat și un vorbăreț, care îmbină în mod constant în diferite zgarieturi. Cu toate acestea, el este un poet talentat și bard. Chin pentru toate personajele din joc este o sărbătoare cu cocosului.

5. Zoltan Khiva este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Geralt. De asemenea, el este unul dintre personajele principale ale jocului. El știe foarte bine pe arma.

Se joacă The Witcher Răufăcătorii Witcher sunt: ​​

1. Profesorul - este un membru al grupului "Salamander". El este considerat mâna dreaptă Yaveda Azara, acest asasin profesionist. În al treilea capitol al reginei sale mâncat spaimelor.

2. Iacov a Aldersberga este Marele Maestru al Ordinului de Flaming Rose. El - un mag puternic.

3. Azar Yaved - acesta este unul din principalele personaje negative din joc. El este un magician de foc, lider de grup, "Salamander", și urăște elementul apă. În capitolul al cincilea Geralt îl omoară.

Se joacă The Witcher sabiile sunt împărțite în mai multe categorii:

1) Bad Swords - o Swords, care este dificil de a depăși principalele advers.

2) Witchers săbii - un ieftin săbii clasa simple. Numele folosește în principal Witcher.

3) săbii Nu eficiente - este slab pe care se ocupă daune săbii, dar se pare că sunt foarte frumoase.

4) împotriva monștri - este săbii de argint care luptă magicianul atunci când este atacat de monștri.

Quest Witcher satisface diferite niveluri de complexitate. Capul mai mare în joc, cu atat mai greu va fi pentru tine expeditii.

Joc Witcher, care de mai mulți ani captivează iubitori de acest stil de joc. Alăturați-vă în și de a lua numărul lor împreună cu ei se bucură de joc.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more