Marcaje

Hoț

Nume alternative: Hoț

Thief Game este un joc de calculator multi-platformă, care a fost creat în genul de acțiune stealth. Tip în joc are loc la persoana întâi. Această parte va fi luată în considerare este a patra dintr-o serie de proiecte de-a lungul acestui univers. Dezvoltatorul este compania Eidos Montreal. Ar trebui remarcat faptul că acest proiect a fost anunțat oficial înapoi în 2009, deși născut recent.

Pentru a începe jocul, trebuie doar să descărcați Thief, și apoi instala pe computer. Terenul este povestea unui hoț Garrett profesionist, care este angajat în relief și poșete cufere lume bogată. Ideea principala pe tot parcursul jocului este de misiuni sub acoperire trec prin toate abilitățile de pre-stabilite. Dacă te uiți videoclip Thief, putem vedea că violența este văzută ca un impact extrem măsură.

În timpul jocului personajul principal este invitat în mod constant pentru a face o alegere. La fiecare nivel, Garrett trebuie să aleagă între modurile posibile și abordări. De asemenea, în toate versiunile, nu numai în PC Thief, eroul poate utiliza caracteristicile lumii. Un alt plus este abilitatea de a jefui caractere. Dar, în cazul în care cineva ar observa hoțul, el va fi la risc grav. Cum ieși din toate situațiile "neplacute", să decidă din nou, ar fi un gamer el însuși.

Trebuie remarcat faptul că personajele de calculator inteligență artificială știe design de la toate nivelurile. În legătură cu acest hoț va juca destul de dificilă, deoarece comportamentul algoritmi de computer va varia de la un nivel la altul.

Jocul este o acțiune spectaculoasă, în care personajul va trebui să Wade în mod constant în diferite uși sau ferestre blocate. Din moment ce Garrett hoț profesionist, el are cu siguranță un set de cracker. Pe parcursul jocului, el ar fura lucruri și valori diferite ale buzunarele, trunchiurile și ușile închise diferite de oameni bogați.

Cerințe de sistem Thief este medie, și nu este nevoie de a îmbunătăți dispozitivul lor de joc la cea mai recentă configurație. Unul dintre hoțul arme principale este de ceapa, care personajul va fi în posesia unor diverse săgeți, cum ar fi foc, apă, sau luptă. În plus, hoțul are chiar arsenal de zgomot săgeți. Prezența atât de multe arme diferite oferă diferite moduri prin niveluri, folosind tactici diversioniste.

Ar trebui să adaug că este posibil pentru a descărca Thief pe Android, care este, de asemenea, un joc de mare plus. Toate acțiunea are loc în lumea fictivă a epocii victoriene, sub influența directă a culturii steampunk. Începeți jocul arată că personajul principal a fost absent în orașul său natal pentru o lungă perioadă de timp și acum în patria sa condus de un tiran. Pentru a înrăutăți lucrurile, o boală teribilă. Din toate acestea, destul de ciudat, personajul principal este de gând să "stoarce" propriul beneficiu. Noi în mod constant va păstra jucătorii de pe degetele de la picioare lor, și nu da drumul până la sfârșit.

 

Hoț