Marcaje

Tronul Regatului la Război

Nume alternative: Războiul războiului din regate

Game Împărăția tronului la război: Devino un mare Domn.

În piața de produse de jocuri, noi oferte sunt în mod constant apar Un jucător experimentat poate distinge cu ușurință un dummy de o distracție interesantă, iar ratingul ridicat, care este demonstrat de jocul Kingdom at War, spune că conține toate acele calități care sunt apreciate de iubitorii de strategii.

Primul lucru care va veni în special la războinicii virtuali, este ocazia de a juca atât în ​​computerele, cât și în dispozitivele mobile în Regatul Tronului la Război. Și din moment ce browser-ul este o jucărie, îl puteți accesa printr-o rețea socială.

Viața

a conducătorului.

Înainte de exemplul clasic al unei strategii multiplayer cu elemente de fantezie. Există dușmani și prieteni, precum și un regat care trebuie dezvoltat și apărat. Totul începe puțin, dar, treptat, terenurile înmânate trebuie să se transforme într-un stat puternic, cu o armată puternică și o economie durabilă. Există o mulțime de inamici în jurul valorii de, și, prin urmare, atacurile din partea lor vor fi un eveniment frecvent. În acest scop, există prietenii sau, mai degrabă, națiunile prietenoase cu care urmează să fie create alianțe. Împreună, este mai ușor și mai fiabil să respingați atacurile celor care nu împărtășesc opiniile voastre despre relațiile de bună vecinătate.

Constând dintr-un grup mare de oameni cu aceeași minte, veți explora, de asemenea, terenul, lupta cu monștrii. Redarea jocului Regatul Tronului la Război, comunicarea cu oamenii reali, nu este doar mai interesantă, ci și mai utilă. Sunteți garantat sprijin și asistență sub formă de resurse și asistență militară. Întrebați-i pentru sfaturi, dar nu uitați că așteaptă mișcări de răzbunare similare de la dvs.

Cu înțelepciune, luptăm cu curaj.

Ce te afli intr-o lume medievala colorata, unde nu exista o tehnologie moderna, dar exista lame magice si ascutite. Deveniți parte a acestei realități va ajuta Regatul Tronului la înregistrarea de război, care nu necesită manipulări complexe.

Ce altceva plăcut surprize sunt: ​​

 • Great Volumetric Graphics
 • Alegerea limbilor
 • Procesul de joc fără achiziții suplimentare
 • Un număr mare de questuri
 • Abilitatea de a-ți dota eroul la discreția ta
 • Legați-vă și creați comenzile dvs.
 • Selectați o clasă de luptă

După clasă, să vedem cine este reprezentat:

 • Bigh Knights
 • Schelled arrows
 • Kopeyschiki
 • Perspectori
 • Câștigă trupe
 • Cavalerie 1000 20

parte din iPlayer Tronul Regatului la Război, pentru a fi ținut la curent cu progresul. Aceasta înseamnă că, pe lângă campaniile militare, va trebui să construiți și să îmbunătățiți în mod constant ceva.

După cum se știe că așezarea era viabilă, locuitorii au nevoie de case, taverne, magazine. Soldații au nevoie de barăci și terenuri de antrenament. Și pentru oraș au nevoie de depozite, forjate, cherestea, mine. Când miniere de cărbune, lemn, piatră și alte minerale, nu uitați că cu cât nivelul minelor este mai ridicat, cu atât mai prețioase materii prime pe care le vor aduce. Același lucru se aplică și altor întreprinderi, extrag materialul sursă sau produce bunuri.

Jocurile de jocuri de la

V sunt interconectate și, prin urmare, încercați să acordați atenție tuturor industriilor în timp util și uniform. Dacă există puține case sau nu corespund nivelului de viață al cetățenilor, nu va mai fi nimeni care să lucreze și acest lucru va afecta lipsa de hrană, îmbrăcăminte și arme. Nu uitați să pompați și războinici, trimiteți-i la sarcini. Alegerea căutărilor este minunată și puteți alege orice, după ce ați studiat condițiile și mărimea recompensei. Alegeți cele care corespund nivelului nivelării eroului dvs., astfel încât puterea sa este suficientă pentru o campanie și o luptă cu inamicul.

Jocul Tărâmului Războiului Tărâmului este în continuă îmbunătățire, apar adăugiri noi, deci nu vă veți plictisi. Prin aderarea la jucători, veți deveni o parte din familia lor apropiată și în curând veți obține prima dvs. sarcină după un mic antrenament.

 

Tronul Regatului la Război - adevărate bătălii medievale!