Marcaje

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Nume alternative: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Procesor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Placa video: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Spatiu pe disc: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - un popular simulator de golf de sport, o persoană a cărei titlu a devenit unul dintre cei mai mari jucatori de golf ai timpului nostru, a devenit în ultimii ani, foarte personificarea sport. Ar trebui remarcat faptul că proprietarii de computere personale au ajunge deja plictisit pe acest simulator, deoarece compania este dezvoltator de produse fabricate în această serie de platforme de console de patru ani. Tiger Woods PGA TOUR golf mare a revenit din nou la platforma de calculator.

Doi în unu

La început, examinarea sumară a Tiger Woods '12 a fost ideea de un anumit mediu, combinând proiect on-line populară cu același nume, care a fost adăugat la un singur mod de dezvoltare a carierei și simplu meciuri. Fiecare cumpărător de discul jocului Tiger Woods PGA TOUR 12 vor primi în mod automat de abonament de șase luni pentru a participa la lupte multiplayer și modul single complet, care include mai multe moduri de joc. Tiger Woods, jocul numele său reflectă elita burghez și sport scump. Serios model economic, care are două tipuri de valute. În primul rând - de dolari câștigat de jocuri de noroc in luptele single și multiplayer doar o scară colosală. Una dintre probleme este că, pentru a cumpăra ceva util pentru lupte online, va fi dificil pentru ei și ei au greutate numai în turnee singur. Pentru a crește șansele de a câștiga competiția în multiplayer ai nevoie de alte unități monetare, ochelari speciali pe care le puteți câștiga în joc doar în zilele de sărbătoare majore, dar poate fi destul de ușor cumpărate pentru bani reali. Aceasta moneda va deveni mainstream pentru toată lumea de a concura pe picior de egalitate cu toate obisnuitii serverele multiplayer și turnee online. Când vizitați primul joc magazin premium, vă veți da seama că, chiar și într-o formă virtuală de sport nu este ieftin.

Gameplay

Oficiul de jucător în Tiger Woods 12, și în special impactul acestora este împărțit în două sisteme. Primul sistem bate Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy leagăn. Punerea în aplicare a acestora se face deja devenit un mod clasic, în cazul în care va trebui să prinde un cursor pe o scară rulează în jurul partea laterală a ecranului. Va prinde de două ori, în primul rând ne-am alege forța de impact, precizia direcției de-al doilea selectat înainte. Profesioniști de golf virtuale avea încă greve opțiune atunci când toate stick-ul de control vor fi transferate la mouse-ul. Protejatul virtual va repeta toate acțiunile pentru mouse-ul în sus și în jos mișcare va însemna leagăn și pumn, și o schimbare față de va fi responsabil pentru corectitudinea impact.

Full Zen

Tiger Woods, jucându-se cu numele său are o multime de a face cu jocul real de golf, în afară de DC, atunci când mass-media omniprezente, prezența publicului și presiunea inamicul va fi numită o provocare serioasă chiar și pentru un jucător cu experiență. Dar aici nu este vorba doar de fiecare lovitura vei petrece singur, care se va concentra pe joc, nu este tot ceea ce interes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more