Marcaje

TimeZero

Nume alternative: Half Zero

După o omenire explozie nucleară a primit un nou punct de plecare și a luat o cale diferită de dezvoltare - nu este o idee nouă, dar punerea sa în post-apocaliptic TimeZero joc de rol online, foarte impresionant. TimeZero joc on-line deja destul de popular pe Internet, datorită grafica excelente, quest-uri interesante și capacitatea maximă de personajul tău în ceea ce privește dezvoltarea.

Pentru a începe TimeZero necesită înregistrare. Ofsayte pe joc, selectați opțiunea corespunzătoare. După citirea prolog, apăsați "Play" și introduceți numele pentru personajul, o adresă cutie poștală validă și confirmarea parolei. Nuance - înregistrarea în joc TimeZero oferă doar selecta sexul eroul tău viitor. Apoi, să accepte regulile și acordul și prese "Enter". Așteptați pentru scrisoarea cu activarea contului, confirmați-o - și TimeZero de înregistrare on-line ai deja.

Ei bine, acum aveți posibilitatea să se lua la trântă cu crearea personajului. Deja la această etapă a jocului on-line TimeZero bine se recomandă. Diverse scheme pentru a crea o imagine a eroului, divizia de unsprezece profesii în tabere (două dintre ele), și fracțiunile (opt), și un număr foarte mare de clanuri. Deci, juca jocul on-line, veți TimeZero una dintre taberele aflate în conflict - de vindecatori Kronos sau pentru Black Scorpion. Cu toate acestea, în timp ce "nu straluceasca", pentru a fi în rândurile lor, de ce - citiți mai departe. Fiecare tabără este formată din patru facțiuni.

Pozitiv "Vindecatorii Kronos" include următoarele fracția:

1. Rangers - moștenitori ai profesiei militare, de a proteja pe cei slabi și oprimați de la jafuri și jafuri;

2. Fier Hawks - un grup de oameni de stiinta talentati, scopul este de a găsi noi civilizații în spațiu;

3. PsyONIX - un grup special de oameni psy-cinetica (de lucru cu puterea de gândire)

4. Alb Legion - Armata a Marelui Împărat.

În tabără negativ "Black Scorpion" include fracțiuni

1. Invasion - nemilos soldați străini de la un alt sistem solar;

2. SysTEAM - roboți și de control al minții ei, "Sara", au tendinta de a distrugerea tuturor ființelor organice;

3. Agricultorii gratuite - fermieri independenti;

4. Moscow Gangsters - la fața locului "bosota" - hoți, ucigași, jefuitori, etc

Toate incepatori începe să joci TimeZero cu "incubator", un loc special unde poti sa te duci prin lupte de formare (faceți clic pe "arata luptă") și braț - aveți o răceală, aruncarea, arme de foc, arme de energie. Și, desigur, pentru a primi un prim loc de muncă. Gata? Apoi, ia rucsacul și du-te - acolo dincolo de zidurile clădirii, veți găsi o lume minunată, misterioasă și brutal.

Fiecare misiune erou care trece aduce experiență, parametrii îmbunătățit (caracteristici și abilități), finalizarea inventarului. În ceea ce privește performanța, zece dintre ele: experiență, sănătate, vitalitate, psi-energie, putere, agilitate, intuiție, rezistență, precizie, inteligență. Abilități de un pic mai mult (13), și de a dezvolta ca folosesc aceste arme sau alte obiecte, materiale sau echipamente medicale. În cursul de modul în care va juca TimeZero, încercați să le dezvolte.

În quest-uri aleatoare și poveste, TimeZero joc online în care puteți câștiga (lucrează în minele), extrage și vinde resurse pentru a distruge monștri și mutanți (le comandă aici 16), etc etc Si cel mai important, trebuie să știți (sau nu ... dacă sunteți interesat intrigi - spoiler! ) Joaca jocul online TimeZero vă la un anumit punct și atunci când personajul tău va fi suficient de puternic și numărul de nivele pe care le la nivelul dorit, atunci va trebui să ia părți - pentru a deveni un vindecător Kronos, sau Black Scorpion. Și apoi - noul punct de reper personal.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more