Marcaje

Titanfall

Nume alternative: TitanFoll Titan Fall, TitanFol

Titanfall joc este un joc on-line de calculator Sci-Fi care sondajele trebuie să cucerească mulți utilizatori din lumea jocului. Acest joc este un simulator de blană. Titanfall joc unic va fi lansat in martie 2014.

În joc Titanfall înregistrare este foarte simplu. În scopul de a înregistra în joc Titanfall Trebuie să specificați următoarele:

1), adresa de e-mail.

2), o parolă, care este folosită numai în acest joc.

Joc Titanfall veți fi pe partea de unul dintre facțiuni

1) Pilots - pe care le au diferite abilități. Cel mai important lucru pentru piloți - se luptă pentru a câștiga de certificare. Piloți de luptă abilități depinde numai de tine.

2) Titans - acestea sunt angajate în transportul de marfă și de reparații nave spațiale. Ele sunt, de asemenea, utilizate în operațiuni de căutare și salvare.

În jocul browser va juca Titanfall din lume, care este numit Frontier.

Aici veți găsi posibilități infinite, dacă efectuați regulile necesare.

În Titanfall on-line este o unitate specială, miliția. Acest miliție este forțele armate ale frontierei. În miliție te cunosc

1. Settlers - rezidenților din zona de frontieră.

2. Infractorii - acestea sunt nimic să vă faceți griji cu privire la orice amenințări, te păzește-te cel mai bine.

3. Pirates - infractori viclean și ingenioase.

4. Mercenaries - efectua misiune importanta de urgență.

Toate Miliție împărțit în echipe speciale. Ele sunt atribuite unui anumit sector. În principiu, toate echipele nu diferă de la echipele de pirat de obicei, dar au întotdeauna cu ei resursele cele mai importante pe care le face incredibil de ambițios.

Oponenții al miliției este IMC (interstelar Manufacturing Corporation) . De fapt, cea mai importantă misiune Miliție considerat confruntare IMC. Cu toate acestea, nu toți participanții Miliție cred.

Hammond Engineering - acesta este primul nume al IMC. În timp ce ea era o companie mica, care este constant angajată în procesul de extracție a resurselor naturale. Cunoașterea lor este în creștere tot timpul și au început să aducă un venit mare. Ca urmare a formațiunilor uriașe, organizația a evoluat într-o corporație mare.

Creștere lor de capital fizic să crească în lăcomia lor, astfel încât anumite sarcini care le-ar putea folosi puterea de greu.

Dacă ești un fan adevărat de jocuri online Titanfall, atunci puteți cumpăra Collector Edition de Titanfall. Număr limitat de publicații.

Comanda un client pre-joc pentru taxa de platforma de 1199 ruble.

Lăsați-vă în joc lume Titanfall gratuit, împreună cu prietenii tăi. Evaluați la crearea lumii de la creatorii de joc pe calculator Call of Duty.

Alege partea ta, pentru care va fi gata de lupta, indiferent de ce. Fiți unul dintre primul joc jucătorii lume Titanfall.

Arătați că sunteți un jucător adevărat și gata pentru unele lupte serioase si aceste victorii! Mult noroc pentru tine in acest joc on-line incredibil si de neuitat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more