Marcaje

Lumină de faclă

Nume alternative: Lumină de faclă

Torchlight joc online este un joc de calculator care a fost dezvoltat în genul de hack and slash-RPG.

Acțiuni în joc are loc într-un oraș mic în zonele muntoase. Pe acest munte are resurse valoroase, care sunt folosite pentru magie. Dar acest lucru nu este doar o resursă valoroasă, este un pericol pentru toate organismele vii.

O Ember persoană impact piatră lung poate deveni obsedat sau chiar transforma într-un monstru.

Descărcați Torchlight poți de la site-ul oficial, prin trimiterea unei cereri. Client joc pentru a descărca Torchlayt Puteți încasa și dacă aveți un plin de optsprezece ani. Înainte de joc, a vedea video despre joc lumina torțelor. Acest videoclip vă prezintă caracteristicile de bază ale jocului.

În jocul de calculator clase Torchlight avea trei tipuri:

1. Destroyer (Destroyer) - este protagonistul, care este cea mai apropiată de clasic Barbarul. El este un maestru de corp la corp. Destroyer are cele mai durabile armuri și arme corp la corp. Este principala central în timpul de dezvoltare a acestei clase pe atributele de "apărare" a "forța".

2. Alchemist (Alchimistul) este protagonistul care corespunde de obicei clasic Magoo. Aceasta clasa este cel mai bun pentru atacuri de la distanță. Alchimist cunoaște o cantitate mare ca de obicei vrăji și de protecție. În plus, el poate convoca alte creaturi. El atribuie de necesitatea de a dezvolta protecție și magie.

3. Vanquisher (câștigător) este protagonistul care seamănă cu Amazon și Assassin. Aceasta clasa utilizează arme de foc, capcane, otravuri, diverse trucuri tactice. Dezvolta în această clasă au nevoie de dexteritate și protecție.

În jocul de calculator va juca Torchlight pe diferite peisaje. Toate teritorii sunt caracterizate prin trăsături geografice și structurale specifice, precum și monștri care le locuiesc.

Jocul are urmatoarele tipuri de locatii:

1) Twilight Town - un loc în care pentru a începe protagonistul aventura. Acest loc este sigur și nu există monștri. In Twilight Town, puteți cumpăra un angrenaj.

2) Mine - este prima locația în care vă veți întâlni monștri. Minele teritoriu complet devastat, dar vă poate determina că monștrii de aici sunt relativ recente. Cateva locuri pentru a prinde pește.

3) Castle - un loc în care veți obține după trecerea minele. Există o mulțime de capcane si camere secrete. La sfarsitul acestui nivel vei lupta primul seful.

4) Ruinele Esther - o inundat oraș, care te va duce direct la sfarsitul luptei cu seful. Naviga prin această zonă va fi foarte dificil. Veți avea nevoie pentru a conecta teleporters.

5) Temnita - este un loc care arata ca un număr mare de insule legate de miere poduri ei înșiși. De monștri, veți întâlni aici creaturi șopârlă-ca.

6) Underground Prison - acest complex închisoare, care se află sub pământ. La sfârșitul această locație, vă veți întâlni cu șeful tău.

7) Castelul Lost - este una dintre locatiile cele mai periculoase. Peștele de aici nu este de obicei și pitici vii-mort.

8) Negru palat - este cel mai periculos loc din joc. Aici se vor întâlni cele mai grave monștri.

Joc Torchlayt plin de diferite evenimente, locuri misterioase si aventuri incitante!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more