Marcaje

Torchlight 2

Nume alternative: Torchlight 2

Joc Torchlight 2 este un joc de calculator dezvoltat în stilul de acțiune / RPG, care a fost lansat în 2012. Acest joc este o continuare a primei părți a jocului.

Descarca Torchlight 2 Puteți elibera de pe site-ul oficial, dar va fi disponibil în acest caz, doar o versiune demo a jocului. Versiunea completă, puteți descărca jocuri Torchlayt 2 pentru 9.99 dolari.

Vezi film despre Torchlight 2 este de dorit fiecare nou jucător care nu știe caracteristicile de bază ale jocului. Acest film se află pe site-ul jocului sau YouTube .

În joc juca Torchlight 2 așa cum este descris în acest raport, precum și după cum puteți vedea pe regulile de joc ca un video de proces.

Numai în joc Torchlight 2 clase sunt împărțite în 4 tipuri:

1. Inginer (Inginer) - aceasta este luptător dur de aproape. În plus față de corp la corp, el se pot alătura în lupta de la distanță, dar atunci corp la corp va fi închis pentru el. Această clasă are ca scop aplicarea cea mai mare cantitate de deteriorare.

2. Peregrine (Outlander) - o clasă de nomazi rătăcitori, care sunt folosite în bătălii au variat de arme și de magie celor mai slabi. Ei pot folosi vrăji care restricționează, paralizante și încetini inamic. Unele vrăji poate crește viteza de atac al clasei.

3. Berserker (Berserker) - este o clasa unica care se manifestă cel mai bine în corp la corp, dar aceasta este mai slabă decât rezistenta Inginer. Avantajul acestei clase este o dauna critica de mare și de mare viteză de atac. Sănătate în clasa Berserker este destul de slab, astfel ca el să fie bine monitorizate. Aceasta poate provoca aliați, și să aplice vrăji masive debilitante, care reduc performanța de dușmani. Berserkers cele mai multe similare pentru Barbarians clasice.

4. Mag Embera (Embermage) este o clasă variat, care este similar cu Wizards clasice. Magii pot fi utilizate pentru a efectua atacuri pe distante lungi, dar, în același timp, și lupta în corp la corp. Unele vrăji ele pot provoca tot felul de daune, și de a face diferite tipuri de capcane. Magee Embera au capacitatea de a se teleporta un atac surpriză, și capacitatea de a scăpa de câmpul de luptă. Au vrăji de distrugere în masă, dar în ciuda acestui fapt ele sunt foarte slabe.

În prima parte a jocului a fost de numai 3 de clasă.

Se joacă Torchlight II are nu numai modul single-user, dar există încă posibilitatea de a jocului trece în modul de cooperare. Numărul maxim de persoane în acest mod - șase. Pentru a juca în modul de cooperare trebuie să vă conectați la Internet sau pur și simplu o conexiune locală.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul că numărul de jucători va depinde de numărul de adversari: mai mulți jucători, mai multe dușmani. Reguli de joc și trecerea ei nu sunt modificate.

Joc Torchlayt 2 din prima parte este mult mai îmbunătățiri și a pregătit o mulțime de surprize pentru tine. Instalați-l pe computer și du-te cu prietenii sau singur pe o călătorie interesantă.

 

Torchlight 2