Marcaje

Chin

Nume alternative: Chin

Torment online - acesta este un joc masiv multiplayer online role-playing în stil de fantezie, în cazul în care există atmosfera unică a Evului Mediu.

Torment joc on-line nu are nevoie de instalare a clientului de joc, dar, dacă doriți, puteți descărca și instala, care va oferi oportunități suplimentare pentru un joc mult mai confortabil. Chin poate juca în orice browser popular.

Inițial, Torment joc on-line, predlagagaet oportunitate activationless de a juca și să decidă pentru tine, în valoare de registrtrovatsya și să se joace din nou sau nu.

În cazul în care testul a placut jocul, apoi Next pentru a continua, nu am nevoie de complicat Inregistrare Torment: în domeniul de înregistrare, introduceți numele personajului viitor, parola, e-mail, data nașterii, alege între femei și bărbați, introduceți codul special în domeniul specificat și complet întreaga acceptarea procedurii de termenii acordului. Înregistrarea pe acest joc Torment terminat, puteți continua jocul!

Așa că am creat parametrii caracter estosnovne: experiența, Stats, Abilitati, modificatori, opțiuni non-luptă, titlu și Toxicomanie. Uite acum mai aproape la toate aceste opțiuni:

Experienta - persrnazh-l va primi în lupte;

Articolul - se lupta cu un personaj care afectează cursul luptei. Există statistici de bază (Forța, viabilitate, int), precum și articolul modelului (Instinct, Composure, Celerity, Agility)

Abilitati - toate dintre ele sunt împărțite în două grupuri (posesie de arme, Martial, Shield, dezvoltare general, Mobilitate, medicale, de instruire, Magic)

Modificatorii - acestea afectează abilitățile de luptă speciale ale personajului (Crit, dodging, de logodna, de reflecție), cu excepția modificatori, există antimodifikatory;

Parametrii non-luptă - Caracteristici care nu au nici un efect direct asupra luptei (Valor, Karma, la nivel titlul, clan, locul nașterii, vârstă și alte câteva)

Titlul - aceasta depinde de viteza de caracter karma și curaj;

Addiction - Jucătorii care au ajuns la al cincilea nivel este disponibil, una dintre cele patru înclinațiile (Light, Ordine, Chaos, Darkness).

Torment joc on-line, care are multe clădiri diferite, care sunt situate în orașul de Macondo. Iată o scurtă listă a acestor clădiri: Shop bautura Bank, Version, Battle Cetatea spital, fierar, Marketplace, Stone War Coast.

În clădirile în joc o mulțime de locații diferite, dar cel mai important dintre toate locațiile sunt - locul de execuție și zona Five Points.

Torment joc online, are un sistem de comercializare bine dezvoltat. Există Shop (de unde puteți cumpăra sau vinde bunuri), Piata (aici puteți depune cererea dumneavoastră pentru vânzarea de bunuri), licitație și de licitare.

În acest joc, există patru tipuri de valute. Aceasta: Thaler (monedă principal al jocului), solid (se poate cumpăra "reale"), Kroon (analog solidus, dar diferența este că ele nu pot fi transferate la alte caractere) Nortmarki (ei a lua pentru completand expeditii si recomandari atrase).

În scopul de a juca jocul online Torment eficient în arsenalul de joc are o selecție foarte mare de obiecte si arme. Aici sunt unele dintre lucrurile în joc: Bratari, Armor, Dubina, pumnale, Inele, sulițe, săbii, pantofi, coliere, mănuși, curele, inele, topoare, coifuri, scuturi, și mai mult, nu mai puțin utile pentru jocuri.

Desigur, ca și cu multe alte jocuri, există creaturi pe care le puteți îmblânzi, și care va ajuta in lupta. Animalele de control în lupta nu este necesar, se va face numai decizii bazate pe situația, și pentru a oferi asistența necesară. Toate animalele au propriile lor caracteristici, care afectează capacitatea lor de a se combate: Life Armor, distrugere și zona de grevă. Animalul pot fi cumpărate în magazine, pe Bursa, la licitația sau oferta.

Juca jocul online Torment fie prin mai multe quest-uri diferite, pentru a cărui finalizare va fi dat anumite recompense.

Jocul are o oportunitate de a se alătura unui clan și Guild, sau pentru a le crea.

Dacă în timpul jocului vor exista unele probleme de joc, puteți cere sprijin.

În această revizuire, detaliile nu au toate caracteristici ale acestui joc, acolo are o multime de caracteristici interesante. Desparte de toate doar Torment de înregistrare on-line. Deci, sper să joace Torment nu va fi plictisit!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more