Marcaje

Tormgard

Nume alternative: Tormgard

Tormgard on-line - este un joc gratuit bazat pe browser, care este plin de aventura. Există locuri salbatice, ruine antice și temnițe întunecate, care vor trebui să depășească dușmanii lor, luând comorile lor! Tip de joc este prezentata sub forma de o anumită carte cu poze, in care jucatorul va fi capabil să învețe această lume misterioasă, care este umplut cu magice și personaje de poveste. ...

Pentru a începe Tormgard pentru a juca, avem nevoie nu doar de complicat Inregistrare Tormgard: aveți nevoie să introduceți numele de utilizator, parola și adresa de e-mail în câmpurile de înregistrare. Aici vprintsype face cu acest joc Tormgard Inregistrare, puteți începe alegerea svogo erou viitor. Inițial, aveți nevoie pentru a selecta podea și una dintre cele patru rase - Human, Elf, Dwarf, Half-Orc. Apoi, alege eroul viitoarei profesii. Să ne uităm la aceste profesii. Astfel:

Man - la dispoziția sa profesii, cum ar fi barbar, Priest, Warrior, Knight, Ranger și Dodger.

Elf - la dispoziția sa profesii, cum ar fi Warrior, Preot, Ranger și Dodger.

Dwarf - disponibil la o astfel de profesii ca preot și războinic.

Half-Orc - la dispoziția sa profesii, cum ar fi Barbarul, Warrior și Ranger.

Trebuie remarcat faptul că Tormgard jocul on-line, puteți crea mai multe personaje într-un singur cont (vă oferă posibilitatea de a juca rase diferite și au diferite ocupații).

În Tormgard joc on-line, fiecare personaj are caracteristicile de bază, cum ar fi puterea, dexteritate, Înțelepciunea, Puncte de viata, atac și de apărare. Creșterea în joc nivelul de aceste caracteristici, să fie atenți la ihnim oportunități, deoarece acest lucru va depinde în continuare capacitatea de luptă. În plus față de aceste caracteristici, nu uita de indicatori, cum ar fi nivelul și cantitatea de experiență.

Redare joc Tormgard jucător online pentru a fi locuri miraculoase și misterioase, care sunt pline de pericole și aventuri. Locații joc Tormgard on-line clasificate în trei tipuri: orașul, spațios și Dungeons. Fiecare dintre aceste locatii are propriile caracteristici și scopuri:

City - un loc în care eroul începe călătoria sa în acest joc.

Space - aici va trebui să treacă prin pajiștile verzi, păduri întunecate, mlaștină urât mirositoare și munte periculos. Aici puteți găsi o comoară pentru a da peste o capcană sau dușmani întâlni, bătaia pe care eroul va primi aur, experiența și trofee pe care le pot vinde apoi la întoarcerea în oraș. Una dintre caracteristicile această locație este siguranța sa.

Dungeons - sunt locuri secrete care nu pot obține toate muritor. Aici, în afară de dușmani de obicei, trăiesc monștri de elită puternice si de sefi. Fiecare temnita are sunt trecute o serie de mini-quest-uri, eroul tău va fi capabil să se angajeze seful principal al acestui temnita, o victorie peste tine, va fi o răsplată generoasă.

Tormgard joc online, are un așa-numit Ocazional: Lupta (lupte cu inamicii și monștri), accidente (posibilitatea de a cădea în capcana) și o descoperire norocos (cantități găsite de aur, de multe ori mai mult pregătiți pentru luptele).

Tormgard joc on-line are propria moneda, aur și platină.

Ei bine, veți avea dorința de a juca jocul on-line Tormgard? Dacă da, atunci verifica Tormgard de așteptare pentru tine!

Și, în cele din urmă, putem spune că joc Tormgard fi destul de interesant.

Deci, nu pierdeți timpul, demonstreze tuturor că ești cel mai bun!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more