Marcaje

Regulile de război din perioada Renașterii

Nume alternative: Total Domination Reborn

Rule de joc de război renascentist pe cioburile civilizației.

Compania Plarium Global Ltd prezintă următoarea evoluție a regulilor de revigorare a războiului. Jocul este disponibil pentru toate tipurile de dispozitive mobile în mai multe limbi, dar și în limba rusă. Deoarece aceasta este o jucărie multiplayer, cu accent pe interacțiunea jucătorilor, aveți nevoie de acces permanent la Internet.

Rules of War Renaissance descărcare poate fi complet gratuit, dar, de asemenea, prevăzute pentru a dona, atunci când pentru unele lucruri trebuie să plătească bani reali. Pentru a exclude cheltuielile ocazionale, mai ales dacă telefonul dvs. intră în mâinile greșite, setați parola în setările, care vor fi cunoscute numai de dvs. În ceea ce privește complotul, acesta este construit în jurul încercărilor omenirii de a supraviețui. Această luptă pentru existență se desfășoară de mult timp, dar mai recent, o altă agresiune a inteligenței artificiale"Morgan"sa alăturat războiului nuclear continuu și epidemiei teribile.

Principalele caracteristici ale jocului.

Dezvoltatorul încearcă să-și facă produsele lor universale. Din acest motiv, utilizatorii pot alege o opțiune convenabilă pentru a le instala pe un telefon mobil sau pentru a descărca Regulile de Renaștere de Război pe computer. Orice versiune aderă la o singură poveste și oferă aceleași oportunități, deci este o chestiune de gust. Singurul rafinament dacă îl instalați simultan pe ambele mașini, scenariul nu se va intersecta, dezvoltându-se complet separat pe diferite surse.

Principalele caracteristici ale procesului de joc:

Ce este interesant despre asta?

  Modelul de distribuție urmează principiul Free-to-play
 • Toate (mobile și browser) sunt disponibile jucătorilor din întreaga lume
 • Adjustat în mai multe limbi
 • Plugi trebuie să interacționeze prin îmbinarea în grupuri
 • Încetați apărarea împotriva inamicului
 • Ceep în misiunile
 • Celebrați premii pentru vizitarea jocului zilnic
 • Lumea post-apocaliptică a fost mult timp un subiect convenabil și a fost jucat în mod repetat atât în ​​cinematografie, cât și pe expansiunile virtuale ale World Wide Web. Regulile de joc ale războiului au devenit una dintre variații și, dacă nu sunteți indiferenți față de soarta omenirii, aderați în siguranță la milioane de participanți care s-au alăturat deja luptei pentru renașterea Pământului Zero.

  Când aceste ținuturi au fost un adevărat paradis, dar progresul sa transformat într-un blestem, a început un război cu utilizarea de arme nucleare. Drept urmare, oamenii au început să moară, iar supraviețuitorii devin treptat mutanți. Dar dacă cu acest timp de mulți ani omenirea a învățat să se ridice, atunci mintea artificială"Morgan"care se răzvrătește împotriva lor a adus noi probleme. Singurul său scop este să elibereze planeta de resturile rasei umane.

  Rules of War jocul Renaissance acționează în conformitate cu principiul obișnuit al strategiilor MMO de a uni jucătorii pentru a lupta împotriva inamicului. În acest caz, inamicul nu este singur, pentru că puteți rezista mutanților și participanților agresivi. Chiar și aliații nu ar trebui să aibă încredere totală, pentru că ei pot trăda prin alegerea unei tranzacții mai profitabile pentru ei înșiși.

  Game Total Domination Reborn, aceasta este o strategie militaro-economică. Trebuie să dezvoltați mine în căutare de minerale, să vă dezvoltați așezările și abilitățile personale. Puteți angaja zeci de tipuri de infanterie, precum și echipamente militare. Faceți cunoștință cu tehnologiile viitorului, care coexistă efectiv cu farmecele și amuletele vechi. Participați la cele mai complexe misiuni, dezvoltați strategii, găsiți artefacte misterioase și totul pentru cea mai importantă sarcină a jucătorilor este confruntarea dintre Morgan și fiori.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more