Marcaje

Total War: Warhammer 2

Nume alternative:

Total War: Warhammer 2 este o altă capodoperă din universul Warhammer. Dezvoltatorii au împărțit harta gigantică în trei părți și au lansat trei jocuri separate. Aici este partea a doua. Acesta este un joc serios de strategie fantezie cu luptă în timp real. Dacă acesta este primul joc din serie pe care îl jucați, asigurați-vă că finalizați tutorialul la început, altfel poate fi dificil să vă dați seama ce este. În ciuda faptului că aceasta este doar o parte a trilogiei, grafica de aici a fost îmbunătățită semnificativ în comparație cu jocurile anterioare din serie. Există și alte modificări, mai multe despre ele mai jos.

Înainte de a juca Total War: Warhammer 2, trebuie să alegi una dintre facțiuni. Există patru facțiuni principale în joc.

  • șobolani Skaven. Se luptă în număr, cei mai secreti, nu știi niciodată unde îi vei întâlni.
  • Reptiliani, deoarece nu este greu de înțeles după nume, șopârle. Această facțiune are unități de luptă foarte puternice, dinozauri uriași, dragoni și multe altele.
  • Elfii întunecați au cea mai dezvoltată economie din joc. Sunt foarte însetați de sânge, pentru toate ritualurile lor sacrifică un număr imens de sclavi.
  • Elfii înalți se nasc diplomați, pot pune cu ușurință statele vecine unul împotriva celuilalt și apoi pot învinge ambele părți.

Fiecare facțiune are propriul set de unități, clădiri, stil de luptă, caracteristici de control și chiar propria sa resursă unică necesară pentru ritul principal.

Există facțiuni minore din părțile anterioare, dar nu vei putea juca ca ele.

La începutul jocului, toți participanții sunt departe unul de celălalt la diferite capete ale hărții. Acest lucru face posibilă începerea jocului mai calm și dezvoltarea economiei și afacerilor militare înainte de primele înfruntări.

Există două tipuri de victorie.

  1. Militare dacă armata ta are suficientă putere pentru a face față tuturor rivalilor.
  2. Sau o misiune dacă poți finaliza toate misiunile de poveste și poți îndeplini ritul principal, care va îndoi vârtejul uriaș din centrul hărții după voia ta.

Vârtejul a fost creat de vrăjitorii Înalților Elfi pentru a proteja lumea de creaturile haosului. Dar de atunci au pierdut controlul asupra lui, deoarece a devenit instabil. Sarcina ta este să preiei controlul asupra ei prin desfășurarea ceremoniei corespunzătoare.

Sună simplu, dar nu este chiar așa. Totul este clar cu o victorie militară, va fi greu să faci față mai multor adversari.

Cu ritul, totul este diferit. Odată ce ai suficiente resurse pentru a efectua, vei putea începe ritul în trei orașe alese aleatoriu de pe teritoriul tău. Aceste orașe devin ceva ca niște faruri pentru armatele inamice timp de zece ture. Fii pregătit pentru faptul că toți vecinii iau arme împotriva ta. În plus, mai multe armate ale haosului vor apărea în locuri unde ți-ar plăcea să le vezi cel mai puțin și vor începe să-ți ardă așezările una câte una. Dacă reușiți să supraviețuiți, ați câștigat, dacă nu, ritul va fi întrerupt și nu veți putea începe curând unul nou.

Pe lângă ritul principal, există și altele în joc. Nu uita de ei. Efectuarea ritualurilor poate oferi un bonus extracției de resurse sau poate întări armatele. Uneori, aceasta este o cale de ieșire dintr-o situație care aparent pierde.

Total War: Warhammer 2 descărcare gratuită pe PC, din păcate, nu va funcționa. Puteți cumpăra jocul de pe portalul Steam sau de pe site-ul oficial.

Jocul este o capodopera care nu trebuie ratata daca esti un fan de strategie. Instalează jocul chiar acum!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more