Marcaje

Total de influență

Nume alternative:

Joc de ansamblu Influenta totala

Total Influența on-line - este un joc multiplayer în stilul Postapokaliptika fără taxe lunare.

Cerințe de sistem pentru joc sunt după cum urmează:

Sistem de operare: Windows XP, Vista, 7

Procesor cu o viteza de ceas de 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Video: accelerator hardware 3D cu 128 MB VRAM

Placa de sunet compatibilă cu DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Tastatura și mouse-ul

Internet

Dacă aveți un calculator Vista, asigurați-vă că a fost stabilită compatibilitatea cu Windows XP.

Alăturați-vă în joc Influența totală este în primul rând un client necesar salt - un program care optimizează traficul pe Internet simplifică grafică încărcarea. După ce l-ați descărcat, clientul va fi actualizat automat după cum este necesar. Cu actualizări, merge în total Influenta de înregistrare on-line, puteți obține noi caracteristici, elemente, vor fi, de asemenea, disponibile pentru noi depozite de deșeuri. Înregistrare Influența totală în sine este foarte simplu - trebuie să introduceți numele de utilizator dorit (numele sub care vor fi inscrisi in joc), parola si e-mail pentru a confirma contul dumneavoastră.

Ulterior total Influenta joc online vă solicită să selectați unul dintre cele două servere pe care jocul este - Nevada și Arizona. Diferența dintre serverele este faptul că Nevada a fost deschis mai târziu și este mai puțin concentrare de jucători cu experiență, care va rupe în curând în luptele novice stele. Cu toate acestea, dacă vă simțiți suficient de calificat pentru a lupta cu luptatori experimentati, încep să se joace jocul Influenta total de server online Arizona.

Într-un singur cont, puteți crea până la cinci jucători diferiți. Vi se va cere să alegeți un pseudonim - numele de gen personajului și aspectul de luptător. Jocul începe cu tine, ca o echipă va fi de două mercenar aleatoriu. Începi în locul (pe site-ul), Rezervatia, dar harta globală, veți vedea mult mai multe locații. Fiecare locație este un oraș cu județul, și are o caracteristică unică de război, peisajului, limitările sale face un produs. Locul de amplasare este:

- Forest,

- Cu diferite tipuri de dezvoltări urbane,

- Locațiile unde mercenarii de formare

- Un loc special de închisoare pentru cei care au încălcat regulile de joc,

- Baze și puncte de control pe care le puteți captura clanul lui.

- Locuri speciale în formă de gropi, în cazul în care jucătorul poate extrage minerale valoroase.

Total Influenta joc online are trei tipuri de personaje:

- Trei rase de caini

- Oameni

- Mineri.

Fiecare dintre aceste trei are propriul fel de arme și armuri, precum și sistemul de luptă.

Armelor din joc, există specii, cum ar fi

- Automatic

- Rază,

- Aruncarea,

- Heavy

- Easy

- Corp la corp,

- Miner.

Pentru a juca jocuri on-line total de influență în modul de luptă, aveți nevoie pentru a intra în arena special în care există trei tipuri de lupte:

- De supraviețuire,

- Perete în perete,

- Luptă echipa.

Fiecare luptă are propriile caracteristici și tactici de victoria sa în ea. Pentru a egaliza sansele de jucători, toate bătăliile sunt împărțite în intervale de cinci-nivel care implică jucători cu niveluri similare de dezvoltare. Doar atunci când te joci total de influență, va avea șase competențe, corespunzătoare celor șase tipuri de arme. Inițial dezvoltat de calificare cu 35%, dar atunci când utilizați o armă, această abilitate crește odată cu deteriorarea acesteia. Total Influenta joc online foloseste antinakrut sistem și dezvoltarea competențelor în fiecare etapă are limitările sale. De competențe poate fi îmbunătățită prin utilizarea de implanturi speciale - pe umelku, sănătate, armura, capacitate, productie. În plus, există avantaje aptitudini speciale (bonusuri pentru anumite aptitudini), care au studiat pentru o taxă

- De supraviețuire

- Heavy

- Cibernetica

- Masters de diferite de luptă.

La câini și mineri de asemenea, are avantajele sale, cum ar fi un câine - capacitatea de a deschide ușile.

Istoria jocului Mondial începe cu un experiment militar top-secret, efectuate în Statele Unite în 1941. Ca urmare a acestui experiment a fost trecerea este un teren necunoscut, sau o planeta, sau un univers paralel, sau într-un colț îndepărtat al pământului. În acest domeniu au arătat teren sverhneobhodimy de cristal secolului XXI și numeroase mercenari sa dus să-l extrage - sau ia de la alții. În scopul de a supraviețui, nu numai că și de a reuși în această lume lipsită de regulile obișnuite de civilizație, trebuie să fie capabil să lupte bine și alege o echipa de gust.

Influența totală, în scopul de a juca, sa dovedit un comandant excelent și luptător nu cunoaște frica!

 

Influența totală de înregistrare online