Marcaje

Total War: Shogun 2

Nume alternative: Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 - calculator joc de strategie cu turn-based, tactici militare. Ciudat, dar jocul este dezvoltat de o companie britanică, și a lansat o companie de SEGA japoneză. Aceasta este o continuare, sau așa-numita remake-ul primului număr dintr-o serie de jocuri - Total War. În funcție de fani si critici, această actualizare nou, pentru a arăta lumii în 2011, o versiune îmbunătățită a primelor încercări pentru dezvoltatori. Joc Total War: Shogun 2 pentru amatori sau profesioniști în gândire strategică.

Ce ti-ar juca acest joc, va trebui să vizitați site-ul și de joc de download Shogun 2 Total War. Este această parte dintr-o serie de jocuri devin disponibile pentru download la un calculator personal. Ai nevoie doar pentru a avea programul necesar.

Joc Total War: Shogun 2 să-l joace este de a începe strategia elementare și tactica în timp real. Înainte de a vă Total War - fracțiune. Dvs. de sarcină principală este de a gestiona, administra de stat pe harta strategică în trepte. Pentru fiecare pas să luați ești responsabil, sub autoritatea ta ca întreaga națiune. Vei fi angajat în în recunoaștere, economie, cercetare, religie și alte probleme importante pentru viața de stat. Un obiectiv principal în joc Total War: Shogun 2 - a uni Japonia feudală într-o singură hotărâre de guvern sub stindardul de clan dumneavoastră.

Jocul are loc pe trei insule care aparțin de mare real, Japonia - Honshu, Shikoku și Kyushu. Și evenimente pripadaet la epoca statelor combatante - perioada feudală din Japonia în secolul al XVI-lea.

Tu, ca lider responsabil de toate bătăliile care pot apărea atât pe uscat cât și în larg.

După cum ați înțeles deja ai la inceputul jocului alege clanului la care se va alătura și capul sus. Iata zece clanuri

• Oda;

• Takeda;

• Hojo;

• Hattori;

• Shimazu;

• Tokugawa;

• Mori;

• Uesugi;

• Data;

• Tosokabe.

Oda - una clanurile cele mai vicioase. Titular de un spirit puternic și un cost redus de angajare și de conținut soldați ashigaru.

Takeda - îmbunătățit moralul armatei, ca cel mai mic preț de angajare și de conținut. Dar cavalerie experimentat.

Hojo - încuietori prezentate nu sunt scumpe, costurile de construcție, nu de mult și de ședere unități de asediu. Puteți închiria echipe cu experiență.

Hattori - mare ninja care știu lor de afaceri. Trupele bune ascund pe câmpul de luptă, și chei de artă instruiți.

Shimazu - lideri foarte adevărat, recrutare low-cost și samurai reședință katana.

Tokugawa - relatii metsuke profesionale, mai bine în diplomație, recrutare low-cost și de ședere de călugări.

Mori - o distanță mare de nave în mișcare. Costuri reduse de construcție și denumirea navei.

Uesugi - cele mai bune călugării, bun venit din vânzări, cel mai mic cost de angajare și de cazare Shohei.

Data - samurai cu nodati ca un bonus pentru atacul de comenzi.

Tosokabe - venit mare de țărani agricole. Conțin arcasi la un cost redus de angajare.

Graphics la un nivel bun, o mare scor muzical.

Poate au citit această revizuire, a se vedea, de asemenea, Total War: Shogun 2 Video. Și apoi în liniște joc Total War Shogun 2 Download.

Bine te joci!

 

Total War: Shogun 2