Marcaje

Peisagist

Nume alternative:

Townscaper este un constructor de oraș foarte unic. Grafica de aici este drăguță într-un stil de desene animate. Coloana sonoră este neobișnuită, cu un efect calmant.

Nu există niciun obiectiv final în joc. Sarcina ta este să construiești un oraș frumos. Acest proces nu este atât de simplu pe cât ar părea.

În joc, alegeți culoarea fragmentelor, apoi le adăugați cu butonul stâng al mouse-ului și le eliminați cu butonul drept al mouse-ului. În același timp, inteligența artificială construiește teritoriul după tine.

Jocul Townscaper nu este dificil, dar va trebui să găsiți câteva modele prin încercare și eroare despre cum să creați unul sau altul.

În același timp, nimeni nu te grăbește nicăieri. Creșteți treptat spațiul după cum doriți.

Jocul schimbă ora din zi. Creația ta arată diferit în funcție de iluminare.

Orașul este locuit. Luminile se aprind la ferestrele clădirilor noaptea. Pe terasamente zboară stoluri de pescăruși. Porumbeii trăiesc în parcuri și grădini.

Există multe forme arhitecturale în joc. Dacă vă puteți da seama ce este, veți obține posibilități aproape nelimitate. Orașele pe care le vei construi pot aparține oricărei epoci istorice. Pot fi așezări antice cu străzi înguste sau mega-orase moderne cu zgârie-nori înalți.

Game vă va oferi:

  • Bună dispoziție
  • Ajută la descoperirea talentului unui designer
  • Abilitatea de a crea un oraș pe care alți jucători îl vor admira

și, posibil, mai mult.

Procesul de joc calmează și vă permite să evadați din agitația zilnică de la locul de muncă. Nu este necesar să vă angajați în mod constant în construcții. Puteți să vă uitați la creația dvs. și să vă bucurați de sunetul valurilor și să urmăriți zborul păsărilor.

Nimic nu te limitează, combină stilurile după cum îți place, ghidându-te de imaginația ta. Inteligența artificială din joc va transforma totul într-un oraș frumos de basm. Doar dezvoltatorii știu câte opțiuni de construcție există în acest joc. Cele mai complexe dintre ele constau dintr-un număr mare de elemente care trebuie aranjate într-un anumit mod, iar apoi rezultatul se poate dovedi a fi cel mai neașteptat.

Poți oricând să arăți creația ta altor jucători. Nu pot exista două orașe identice în joc pentru oameni diferiți. Fiecare va avea propriul său individ.

Dacă nu doriți să petreceți multe ore încercând să vă dați seama cum să obțineți anumite clădiri și elemente arhitecturale. Veți găsi multe soluții gata făcute pe net și veți învăța elementele de bază cu aceste instrucțiuni. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți rapid ce și cum funcționează în lumea jocului și, ghidat de aceste cunoștințe, să descoperi multe lucruri noi în viitor.

În orice caz, jucând vei primi o mulțime de emoții pozitive, ceea ce înseamnă că timpul nu va fi petrecut în zadar. Chiar dacă prima dată nu reușești să creezi totul așa cum ți-ai propus, vei fi mulțumit de timpul plăcut petrecut în joc.

Townscaper descărcare gratuită pe PC, nu va funcționa, din păcate. Puteți achiziționa jocul de pe piața Steam sau de pe site-ul oficial al dezvoltatorilor, prețul jocului este simbolic.

Dacă te-ai săturat de împușcători, bătălii de strategie, vrei doar să iei o pauză de la toate și să te relaxezi, începe să joci, acest joc este exact ceea ce ai nevoie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more