Marcaje

Trainz 2012. Railway dvs.

Nume alternative: Trainz 2012. Railway dvs.

Cerințe de sistem:

Procesor: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Spatiu pe disc: 16 GB

Trainz 2012. Railway dvs. - simulare completă de control al trenurilor toate gradele și culori, variind de la locomotive cu abur și se termină cu trenuri moderne, de mare viteză. Uniformă, și chiar un pic de calmare sunet liniștitor de roți, intermitent peisaj în afara și de linie de cale ferata, care se întinde de la orizont, asta e ceea ce trenul a Trainz simulator 2012. Dar toate acestea dragoste de drum este un dezavantaj. Cine sunt băieții și chiar unele fete de la o trenuri uriașe de fier, nu a vrut să fie în cabina lui și merge pe un drum lung. Miros tren ulei, headwind, tot acest joc Trainz simulator 2012 în imposibilitatea de a pune în aplicare. Cu toate acestea, toate celelalte bucurii și de gestionare a dispune de trenuri lungi, de pasageri sau de trenuri de marfă în Trainz 2012

Implementarea la un nivel ridicat.

Tren pleacă

In Trainz Simulator 2012 tot nu va fi limitat la numai rulează tren, vă vor fi supuse la săgețile, intersecții de drumuri și alte atribute obișnuite ale vieții de cale ferată. Veți învăța cum să înțeleagă rapid și ușor cantitatea imensă de cusături ferate seama că înseamnă tot felul de semne de circulație, să învețe tot felul de semnale de semafor. În Trainz 2012 pot fi gestionate nu una, ci mai multe trenuri, și vă puteți obține ca un șofer de unul dintre compușii sau controla toate aeriene. Simulator Trainz 2012 joc va lua să se adapteze în mod constant poziția de temporar, deoarece precizia de tren pentru unul dintre cele mai importante calitati. Misiuni va depinde întotdeauna de momentul în care veți avea nevoie de un anumit timp pentru a furniza pasageri sau de marfă, calea nu este pierdut în împletirea complex de căi ferate. În modul de simulare complet, sarcina dvs. va fi chiar mai complicată, deoarece acesta va fi necesar pentru a monitoriza în mod constant viteza, în funcție de sarcina pe care îl transportă, altfel dezastru va fi evitate. Și dacă te-ai plictisit cu trenuri moderne in Trainz 2012. Railway dvs. au posibilitatea de a sta pe un tren clasic cu abur și-l petrece pe trasee istorice.

Editor

Principala inovație a ultima parte a simulatorului de tren a fost avansat editor, în cazul în care va fi capabil de a crea propria lume. Aici este locul unde să rândul său, cu excepția stabilire următoarele kilometri de modalități în care puteți rafina peisaje, plantarea de copaci, ridicarea de case și schimbă peisajul pe cont propriu. Acest designer de colorat și aproape infinit în capacitățile sale, are o selecție largă de trenuri și mașini, și veți avea posibilitatea de a colecta compoziția de visele lor și trimite-l la tine creat în același mod. Întreaga galerie joc are mai mult de 400 de unități de operare echipamente de tren real, variind de la unitățile clasice de abur și se termină cu trenuri super-moderne de mare viteza. Toate modelele cu precizie extremă au fost transferate în format digital și puteți fi siguri că vă va fi prezentat exact masina sau trenul, așa cum există sau a existat, inclusiv chiar și cele mai mici detalii.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more